Aion od 0-strona asmo server Barus wpisywac sie. Jutro podam TS
Aion od 0
zagram templarkiem PW
Mogę zagrać. W jakich godzinach zwykle pogrywasz?
Po 16 , mialem/mielismy grac w TERE jednak nie moge przemoc sie do tej gry chociaz bym chcial ...w Aiona gralem bardzo dlugo i ciagle do neigo wracam dlatego zachecam do gry.
a juz zaczeles gre masz postac czy jeszcze nie?
a juz zaczeles gre masz postac czy jeszcze nie?
Pisze , ze od zera dzis prawdopodobnie po poludniu zaczne - do uzgodnienia o ktorej i kto czym gra osobiscie mam jeszcze gdzies chntera na amxie ale nie pamietam loginow Ah tak dla jasnosci w Aionie obecnie gra zaczyna sie na 65 lvlu i nic wiecej nie oplaca sie robic do 65 procz expienia/dredow/aren
Ja zagram gunnerem, bo lubię noobskie postacie.
ja prawdopodobnie zamierzam grac gladem. brakuje clera i dpsow ew/chantera.
TS3 : 178.217.190.62:6430
Nie lepiej wybrać jakiś bardziej zaludniony server?
Nie lepiej wybrać jakiś bardziej zaludniony server?
Barus to najbardziej zaludniony server razem z urtem bodajze wiec jaki chcesz inny wybrac??
http://aioninfo.com/online/ dziwne co ? , ze Polski najbardziej zaludniony, urthem to 100% francuzi wiec odpada.
Barus to najbardziej zaludniony server razem z urtem bodajze wiec jaki chcesz inny wybrac??http://aioninfo.com/online/ dziwne co ? , ze Polski najbardziej zaludniony, urthem to 100% francuzi wiec odpada.
o kurcze przyznam się ze miałem troche stare info i kiedyś Barus wypadał cienko, Spatalos jeśli chodzi o angielski jezyk był dominujący.
Rozważam czy by do was dołączyć
Mogę zagrać clerem , klienta tylko pobiorę i ready.
Barus ma staly onlie od poczatku jak jest no na poczatku bylo przez chwile te 2.5k a pozniej non stop na poziomie 1500-2000
Barus ma staly onlie od poczatku jak jest no na poczatku bylo przez chwile te 2.5k a pozniej non stop na poziomie 1500-2000
Donek od lv 1 startujemy right?
Pytania: Server: Barus z tego co widze
Czas GRania: kiedy?
Rasa: Asmno czy Ely?
a co z haxami ?? bo wiem ze znakomita firma gejmfordz nic sobie z tego nie robiła eluchy mogły zarabiac miliony, nawet nie pytam o boty bo te sa wszedzie...
a co z haxami ?? bo wiem ze znakomita firma gejmfordz nic sobie z tego nie robiła eluchy mogły zarabiac miliony, nawet nie pytam o boty bo te sa wszedzie...
Jak masz juz z tym problem to lepiej odposc Tak jak w kazdej grze napewno mniej niz w Archeage....boty sa banowane hakerzy ponoc tez ...a co ci przeszkadzaja elyosi ?? oni nie maja nic wspolnego z ekonomia Asmodian ?+ najlepszy pvp gear nie zbierasz za $$ zadnego pvp gearu nie robisz za $$$ Boty czasem gdzies sie trafia ale banuja jednak one zbytnio nie psuja gry...procz nabijania kasy dla sklepikow ktore sprzedaja golda w necie.
Pytania: Server: Barus z tego co widze
Czas GRania: kiedy? ja 16+++++ bo praca
Rasa: Asmno czy Ely? Asmo
Jak masz juz z tym problem to lepiej odposc Tak jak w kazdej grze napewno mniej niz w Archeage....boty sa banowane hakerzy ponoc tez ...a co ci przeszkadzaja elyosi ?? oni nie maja nic wspolnego z ekonomia Asmodian ?+ najlepszy pvp gear nie zbierasz za $$ zadnego pvp gearu nie robisz za $$$ Boty czasem gdzies sie trafia ale banuja jednak one zbytnio nie psuja gry...procz nabijania kasy dla sklepikow ktore sprzedaja golda w necie.Pytania: Server: Barus z tego co widzeCzas GRania: kiedy? ja 16+++++ bo pracaRasa: Asmno czy Ely? Asmo
na ekonomie asmo nic, ALE jak wiadomo za kase ulepszasz itemy, bo kupujesz enchaty , wiec kasa cos w tej grze jednak też coś daje
Z botami nie mam problemu bo one są wszędzie musiałbym przestać grac w mmo, wiem ze jak aion trafił w ręce gejmfordza na poczattu to ludzie biegali z haxami na pvp, co im bardzo dużo dawało, nie wiem jak się sprawy mają teraz bo dawno nie grałem w aiona
na ekonomie asmo nic, ALE jak wiadomo za kase ulepszasz itemy, bo kupujesz enchaty , wiec kasa cos w tej grze jednak też coś daje Z botami nie mam problemu bo one są wszędzie musiałbym przestać grac w mmo, wiem ze jak aion trafił w ręce gejmfordza na poczattu to ludzie biegali z haxami na pvp, co im bardzo dużo dawało, nie wiem jak się sprawy mają teraz bo dawno nie grałem w aiona
Teraz jest jak jest gralem z 3 lata i gralo sie dobrze
TS3 : 178.217.190.62:6430
Serwer: Barus
Rasa: Asmo
Klasy: posiadam Glad na 24 i zaklinaczke na 4
Chetnie pogram z wami mozna zalozyc Legion
Gram na Barusie, strzelec poziom 13, rasa Elyos ewentualnie mogę nową postać zrobić jak będzie trzeba (mam jeszcze asasynkę na 11 ale obecnie nią nie gram)