Aion od NCSoft'u

Siemka, wiem, że to pytanie było mnóstwo razy lecz chyba każdy wie, że infrastruktura serwerów mogła się zmienić więc pytam : Jak on stoi z pingami? Na pvp/pve coś ugram? :P

BTW Jakie tam jest p2w i czy serio gold pack tam nie jest aż tak potrzebny? Mam na myśli te głupie ograniczenia co są na wersji EU. ;)

Google widzę boli http://powersx.strefa.pl/gpus/aionek.jpg . Ugrać można to rozumieć na kilka sposobów większość bydła płacze na ping jak grasz fizycznymi klasami sin,ranger,templar itd.. ja takich problemów nie miałam mimo iz moim mainem był sin który ''polega na pingu'' whatever .Tam nie ma goldpacków masz wszystko za free możliwość czatu wymiany przedmiotów itd bez ograniczeń . Gram na wersji NA od początku i ani myślę o EU :) Jak chcesz grać z wieloma osobami zapraszam na Siel .

A ja na skillach zawsze mialem lagi i ping 150-300 wiec nie wroze zadnych sukcesow na PvP. Tam juz tez sa gracze dawno dobrze 'ubrani' wiec bedziesz w sam raz na 'mieso armatnie'.

Siemka, wiem, że to pytanie było mnóstwo razy lecz chyba każdy wie, że infrastruktura serwerów mogła się zmienić więc pytam : Jak on stoi z pingami? Na pvp/pve coś ugram? :P

BTW Jakie tam jest p2w i czy serio gold pack tam nie jest aż tak potrzebny? Mam na myśli te głupie ograniczenia co są na wersji EU. ;)