Aion od nowa?

Witam!

W Aiona kiedyś pogrywałem, lecz sam nie wiem czemu przestałem, nie dotarłem na en-game więc nie mam niesamowitego pojęcia o grze.

od kilku dni gram w Tere, całkiem w porządku gra lecz zastanawiam się która z nich jest lepsza, więc chciałbym

zapytać się trochę bardziej doświadczonych jak wygląda End-game w obu grach i co było by lepszym wyborem na dłuższy czas. Z góry dziękuję :)

ciężko powiedzieć jednoznacznie jeżeli chodzi o pve to tera wydaje mi się ciekawsza z fatu sterowania prawie nontarget z kolei aion jak na moj gust ma leprzy endgame pvp (pod warunkiem że gracze grali by uczciwie;p) bo ja osobiscie skonczyłem grać w aiona przez ludzi biegajacych na wspomagaczach typu aion script. w tera endgame pvp jak na moj gust leży jest sporo instancji pvp ale ilez razy mozna je do bólu robić . chcialbym sie doczekać gry ala kalonline z aktywnym supportem i odświerzona szata graficzna i to bylby hit moim zdaniem wracając do tematu kórą wybrać jeżeli chcesz pograc pvp raczej aion jezeli pve zdecydowanie tera

Grałem w obydwie gry. Osobiście polece ci Aiona :) Tera co prawda posiada system Non-Target ale jak dla mnie end-game jest niczym w porównaniu do Aiona. :) Pograj a zobaczysz :P
ps. serwer Spatalos :D

W terę miałam przyjemność pograć, ale jeśli mam być zgodna z własnymi odczuciami, to jednak AION przypadł mi bardziej do gustu.

Witam!

W Aiona kiedyś pogrywałem, lecz sam nie wiem czemu przestałem, nie dotarłem na en-game więc nie mam niesamowitego pojęcia o grze.

od kilku dni gram w Tere, całkiem w porządku gra lecz zastanawiam się która z nich jest lepsza, więc chciałbym

zapytać się trochę bardziej doświadczonych jak wygląda End-game w obu grach i co było by lepszym wyborem na dłuższy czas. Z góry dziękuję :)