Aion od nowa

szukam graczy którzy juz grali lub dopiero zaczynają lecz chciałbym by postacie były zupełnie nowe wymagam jedynie ts

Na jakim serwie byś chciał grać?

najbardziej na polskim barusiu oczywiscie ale wszytkie biore pod uwage

Na barusie mam sina 65, gunnera 51. Co do całego grania myślę ze można coś pomyśleć, dam Ci jeszcze jutro znać na PW ;p

Ps: myślałeś może nad NA ?

jesli chodzi o aiona NA nie mam nic przeciwko

Z tego co wiem wiecej osób na NA gra, + nie ma ograniczen zwiazanych z gold packiem co na start jest dosyc upierdliwe, tylko ping moze byc problemem ;s

na NA mało kto gra, kiedys grałam to przez 2 miesiace nikogo nie spotkałam

zainteresowanym ts na priv

na NA mało kto gra, kiedys grałam to przez 2 miesiace nikogo nie spotkałam

W jakim sensie nikogo nie spotkales? Biega tam od groma ludzi nawet na low lokacjach.

Aion od nowa hmm :P ostatnio rozmyślałem nawet nad kosztami tworzenia postaci w aionie i co mnie poraziło :P wbijasz 65 lvl wszystko fajnie zbierasz gear (coś przejściowego) koszt może niewielki 300kk dropisz grendalke/rst zakładając że masz mega fart w miesiąc i robisz ją na +15 łącznie z manastonami co najmniej 2kkk (w moim przypadku nawet 5:P) i tak zaczynasz myśleć 1kkk - 150zł na allegro więc teoretycznie 3kkk można wymienić na kompletnie zrobione konto ( http://allegro.pl/aion-ranger-chanter-sm-bronie-barus-elly-i5832024068.html przykład proszę nie posądzać o psełdo reklamę xD) łącznie ze zmianą nicku z 70gp i tu moje pytanie czy naprawdę opłaca się samemu rozwijać postać xD? chyba w chwili obecnej taniej i szybciej kupić zrobioną za kinahy ^_^

Aion od nowa hmm ostatnio rozmyślałem nawet nad kosztami tworzenia postaci w aionie i co mnie poraziło wbijasz 65 lvl wszystko fajnie zbierasz gear (coś przejściowego) koszt może niewielki 300kk dropisz grendalke/rst zakładając że masz mega fart w miesiąc i robisz ją na +15 łącznie z manastonami co najmniej 2kkk (w moim przypadku nawet 5:P) i tak zaczynasz myśleć 1kkk - 150zł na allegro więc teoretycznie 3kkk można wymienić na kompletnie zrobione konto ( http://allegro.pl/aion-ranger-chanter-sm-bronie-barus-elly-i5832024068.html przykład proszę nie posądzać o psełdo reklamę xD) łącznie ze zmianą nicku z 70gp i tu moje pytanie czy naprawdę opłaca się samemu rozwijać postać xD? chyba w chwili obecnej taniej i szybciej kupić zrobioną za kinahy

a po co ci ta postac jak i taknia nie bedziesz umial grac + nie bedziesz umial robic instanji nowych i nikt cie na nie nie wezmie ?....dlatego kupowanie postaci to glupota :)+ nowy content itp :)

napewno nie zrobisz grendala do +15 w miesiac chyba , ze masz kolegow lub Twoja gra opiera sie na wrzucaniu $$ w Item shop ew allegro...

PS. Chyba ,ze nie masz co robic o grasz 24*7 ze znajomymi ;)

a po co ci ta postac jak i taknia nie bedziesz umial grac + nie bedziesz umial robic instanji nowych i nikt cie na nie nie wezmie ?....dlatego kupowanie postaci to glupota + nowy content itp napewno nie zrobisz grendala do +15 w miesiac chyba , ze masz kolegow lub Twoja gra opiera sie na wrzucaniu $$ w Item shop ew allegro...PS. Chyba ,ze nie masz co robic o grasz 24*7 ze znajomymi

post mówił od nowa rozumiem przez to że taka osoba musiała już wcześniej grać co za tym idzie wie jak grać postacią + jedyna wymagająca instancja obecnie to Manakarma. Już przybliżony ktosz opisałem wyżej w 6-8godzin farmisz około 300-400kk matematykę pozostawiam Tobie :)

Zrobił się offtop, co z tym 'Aionem od nowa', aktualne?

Zrobił się offtop, co z tym 'Aionem od nowa', aktualne?

Ja własnie zaczynam zasysać Aiona NA, jak ktos chętny to niech pisze PW to sie uzgodni serwer

panowie nie lepiej poczekać na black desert

Ja własnie zaczynam zasysać Aiona NA, jak ktos chętny to niech pisze PW to sie uzgodni serwer

Aion NA to czysta głupota z dwóch powodów. Po pierwsze na Barusie - polskin serwerze Aiona EU masz jeden z najlepszych online-ów z całości EU (NA ma gorszy online przynajmniej tak to wyglada) a po drugie i najwazniejsze. Zapomnij że na NA cokolwiek osiągniesz. Aion to typowa gra pod pvp. A grając na NA bedziesz chłopcem do nabijana pkt chwały i AP ze względu na ping^^ Przypomnij sobie mojego posta za miesiąc czy dwa jak juz sam się skapniesz, że miałem rację :) Pozdrawiam

P.S. Barus juz ma jeden z najlepszych online-ów a co dopiero będzie jak lada chwila Aion EU zawita na steam??? No własnie ;P

Nim zawita na steam to tak około rok, co do pingu to mam 60-70, co do online to NA ma o wiele wiecej, barus teraz ledwo co ma 1k+, to nie to co 2-3lata temu gdy miał po 2-3k :)

jak tylko ruszy black desert i blade & soul wyczuwam znaczy spadek graczy online w aionie :P

Nim zawita na steam to tak około rok, co do pingu to mam 60-70, co do online to NA ma o wiele wiecej, barus teraz ledwo co ma 1k+, to nie to co 2-3lata temu gdy miał po 2-3k

60-70 pingu na NA ?? sory ale jest to poprostu nie mozliwe wiekszosc ludzi na Eu ma pingi 50-100:) tak ze NA to 120+ a grajac w Aiona potrzebujesz ping ponziej 50-60 bez skokow :)W AIona oplaca sie garc dopiero po mergu serwerow gdzie polaczal wiekszosc ENG serverow razem . Pawdopodobnie wiekszosc ludzi wlasnie tam pojdzie.

Co do tego ,z e ludzie pojda z Aiona do Black Desert i B&S ? Raczej nie. Kto gra w Aiona tam zostanie i tak jest z kazda nowa gra . Aion ma swoj klimat i content , ktory rozwija sie 2/3 razy w roku.

Na aionie EU mam po 20-30max pingu, na NA 70 to był max jaki doznałem, ale fakt faktem tez sobie juz odpuściłem głownie ze względu na ceny jakie tam są, Mgc boosty po 10kk sztk np :P, trzeba bedzie czekac do łaczenia serverów EU lub na owego steama, ale to jeszcze spoooro czasu :>