Szukam osob do gry w Aiona od nowa . Dostosuje sie do Rasy.
Zawsze gralem na Asmo - ale Ely tez chetnie zagram.
Szukam osob do gry w Aiona od nowa . Dostosuje sie do Rasy.
Zawsze gralem na Asmo - ale Ely tez chetnie zagram.
Nigdy nie udało mi się w to pograć dłużej niż tydzień, może teraz z jakąś miła ekipa się uda ^^Na barusie chcesz grać? Ja też zawsze grałem asmo, więc dla odmiany można by w elyosach pograć.
Kiedyś grałem wbilem 36 lvl ale nie było z kim i przestałem. Jak by znalazła się jakaś przyjemna ekipka mogę pograć
Jak już się zastanowicie dajcie znać jaki serwer i rasa
Raczej na barusie online jest ok ludzie tez nie brakuje , ma ktos tsa ?
Też zagram, macie ts'a? zobaczymy ile pociągnę bo czekam na dodatek jutrzejszy POE i gram w OVER'a i tak nic ciekawego na rynku teraz nie ma
Po ely nie zagram bo 7 dni trzeba czekac zeby usunac postac :/
Jakie Macie nicki, zeby was tam znaleźć i po jakiej w końcu stronie? Mogę zagrać Healerem
Ja mam tsa jak coś. Nie maa on za dużo slotów, ale powinno styknac.
To jak możesz zapodaj ts'a tutaj, czy każdemu z Osobna na Privie, to wejdziemy pogramy sobie coś
Za jakieś półtora godzinki z pracy wrócę to podam Wam na privie.
Super, tylko jak by ktoś napisał, jaka w końcu rasa i będzie elegancko.
Bladek napisał, że nie może w elyosach, więc asmo.
kim bedziecie grali???
kim bedziecie grali???
barus online 1000-2000 (glownie 1500)
deyla 1500-2500 (srednio 2000)
Online w aionie optymalny to 3000, max 5000 zaden serwer juz tyle nie ma.
Ja prawdopodbnie zagram suportem/healerem ale zaraz obczaje, fajnie by zacząć mniej więcej razem jak macie czas wieczorkiem
barus online 1000-2000 (glownie 1500) deyla 1500-2500 (srednio 2000) Online w aionie optymalny to 3000, max 5000 zaden serwer juz tyle nie ma. http://aioninfo.com/online/
Slaby troll z ciebie quaku naprawde tu i na portalu. Na barausie przecietny online to 2000-2500 na Delay niewiele wiekszy a czasem mniejszy...
Do Spokojnej gry w Aiona wystarcza 1500 ;] a 2500 to juz bardzo duzo - miasta sa pelne ludzi oczywiscie na max lvlu.
Niedlugo wchodzi 5.0 wiec online skoczy napewno do 60% jak nie wiecej procent bo wchodzi ogromna zmiana w Aionie i pelno ludzi wroci i zacznie grac .
I prosze nie trolluj a do Twojego posta leci report za off top nie wnoszacy nic do tematu.
Bladek nie moge Ci wysłać priva z tsem :/ A grać zamierzam Templarem, albo Chanterem.
Dobry, jest jeszcze szansa na dołączenie się do was? Jakiś czas temu grałam na elyo
Siemka, a no jakaś szansa zawsze jest Chcesz Ts'a?