Aion - od zera

Z tego co się wyczytałem to Aion wstaje na nogi. Grałem w to kilka lat temu, jednak nawet capa nie wbiłem, więc zakładam nową postać. Preferuję supp/heal/tank więc będę pomocny. Najlepiej byłoby mi dołączyć od razu do gildii, gdzie dowiedziałbym się więcej o świecie, mechanice, craftingu i pvp.

Z góry dzięki za odpowiedzi!

Coś o mnie: 20 lat, ogarnięty, komunikatory posiadam.

Witam. Chętnie zagram w aionka. Ostatnio grałem tuż przed 4.0 więc podobno teraz to zupełnie inna gra. Jak coś do pisz na pw.

To ja też chętnie się przyłącze :D Na jakim świecie/serwerze gracie? (25 lat, mikro,itd.) :)

Nie ma sensu chyba grać na innym serverze niż Barus (o ile barus jeszcze istnieje).

Barus istnieje i całkiem nieźle się trzyma, chętnie się przyłącze do gry od zera ja bardziej bym preferował grę po stronie ely, bo chociaż miałem kilka miesięcy przerwy to mam kleryka na 70 lvl całkiem dobrze ubranego

Przypominam, że po stronie Asmo są Buffy do PvP z racji tego, że Asmo jest mniej. :)

E tam buffy są też od poziomu lądowiska w Reshancie i po 1 Siege to się często wyrównuje jak Asmo przejmie którąś twierdze

Bez urazy Robert91 ale nie widze granie po stronie ely, Zbyt cukierkowo tam jest więc...

spoko, jak uważasz

E tam buffy są też od poziomu lądowiska w Reshancie i po 1 Siege to się często wyrównuje jak Asmo przejmie którąś twierdze

Ale mi nie o te Buffy chodzi, tylko jeżeli przez jakiś czas podajże któraś frakcja nie przejmie Twierdzy w Abbys to włącza się Buff'ek z tego co pamiętam 30% hp więcej.

aha to jeszcze dodali jakieś buffy?, myślałem że ci chodzi o buff pvp z wpływów co jak ely albo asmo przejmie więcej twierdz niż przeciwna frakcja to się włącza buff do obrażeń pvp 5/10/15% najczęściej asmo mieli go

Z tego co się wyczytałem to Aion wstaje na nogi. Grałem w to kilka lat temu, jednak nawet capa nie wbiłem, więc zakładam nową postać. Preferuję supp/heal/tank więc będę pomocny. Najlepiej byłoby mi dołączyć od razu do gildii, gdzie dowiedziałbym się więcej o świecie, mechanice, craftingu i pvp.

Z góry dzięki za odpowiedzi!

Coś o mnie: 20 lat, ogarnięty, komunikatory posiadam.