AION online

WITAM! jak to jest z tym aionem darmowym od lutego? to będą wogóle osobne serwery niż te na których teraz w EU śmigamy? z chęcią bym wrócił do Aiona bo to chyba jedyna gra co mnie od wowa odciągneła xD ale nie chce by było potem tak że jak za styczeń opłacę abonament nie bede potem musiał zaczynać od nowa na innych srwerach , niech ktoś mi to wytłumaczy ;)

WITAM! jak to jest z tym aionem darmowym od lutego? to będą wogóle osobne serwery niż te na których teraz w EU śmigamy? z chęcią bym wrócił do Aiona bo to chyba jedyna gra co mnie od wowa odciągneła xD ale nie chce by było potem tak że jak za styczeń opłacę abonament nie bede potem musiał zaczynać od nowa na innych srwerach , niech ktoś mi to wytłumaczy

1. Od lutego gameforge użycza serwerów i wzamian dostaje część zysków pod nadzorem NCsoftu (tak zrozumiałem, chwiejna akcja)

2. Serwery będą nowe, a o starych dokładnie jeszcze nic nie wiadomo, oprócz tego, że tamtejsi gracze (jak wszyscy inni EU) będą mieli grę za free

3. Masz 3 statusy: zwykły jakiś tam pack i weteran. Zwykły to wiadomo: rejestrujesz się dopiero po przejściu na F2P, ten pack to zapewne do kupienia w IM i weteran: dostajesz go w momencie przejścia P2P->F2P, gdy masz opłacony abonament. To już zależy od Ciebie - czy wolisz grać z koxami na starym serwie, czy może zaczynać od początku z innymi low-lvl, ale mając tego weterana (jeżeli opłacisz wcześniej abonament)

Znając GF to i tak jakiegoś wała wywiną...

czyli rozumiem jak bede opłacał teraz abonament to potem i tak bede smigał za freeko ?

zeby miec gre za free (platyna) wystraczy kupic teraz aiona na miesiac za 45 zl:) dozywotnio

http://www.aionfreetoplay.com/website/faq/item/businessmodel_06

Pozatym można przenosić postacie na serwery GFu, czyli nie zdziwmy się, gdy po starcie będą zasuwać same 55...

no to ja robię miejsce na twardzielu ;D i znów wracam do aiona!

tylko ze bez golda to oplaca se srednio grac: na high lvlu

http://www.aionfreetoplay.com/website/featuresdetails/

Z goldem ludzie moga robic insty "co chwile"

na platynce i zwyklym ...1 raz dzine raz na 3 dni...wiec ubranie sie i zdobycie geara huh moze potrwac w nieskonczonosc:)

WITAM! jak to jest z tym aionem darmowym od lutego? to będą wogóle osobne serwery niż te na których teraz w EU śmigamy? z chęcią bym wrócił do Aiona bo to chyba jedyna gra co mnie od wowa odciągneła xD ale nie chce by było potem tak że jak za styczeń opłacę abonament nie bede potem musiał zaczynać od nowa na innych srwerach , niech ktoś mi to wytłumaczy ;)