Aion oplac sie wracac?

Witam, planuje wrocic do Aiona tylko nie wiem na jakim serverze grac. Oplaca sie wgl grac na EU ? na barusie ew. na innym ? Jak z populacja ? Albo lebiej grac na serverze od NCsoftu ?

na barusa nawet nie wchodz ^^ chyba ze sam jestes gimbem ;> GF juz powinien laczyc serwery ale nie chca sie przyznac ze zj***li gre :D sam bym pogral ale NA ping 100+ a eu to lipa chyba ze thor

A jak tam z populacją na poszczególnych serwerach?

Miom zdaniem lepiej na serverach NCsoft, Stabilniejsze wiekszy online takie mam doswiadczenie odnośnie ich serverów.

Nie nie oplaca sie bo wszyscy sa wygearowani i nie ma co robic na end game.....obecnie masz archeage do , ktorego wiekszosc pvp graczy poszlo (aion jest gra pvp) .

To że sa wygearowani nic dla mnie nie oznacza, bede mial wieksza satysfakcje ze takiego zabilem. A archage, dla mnie p2w + jak ktoś pracuje jak ja i nie ma czasu a chce sie pobawic i odstresowac w wolnej chwili to Archage odpada

Jak możesz zabić typa który ma wykoszkony gear? ... Co do powrotu pobierz pograj oceń odejdz lub zostań prosta sprawa nikt nie jest jasnowidzem. I wiadomo że jedni polecają inni wręcz przeciwnie ...

Zdecydowanie wybierz Barus. To że jest dużo graczy z wykokszonym ekwipunkiem to przecież naturalne w grach mmorpg. Spokojnie i Ty ich dogodnisz

Witam, planuje wrocic do Aiona tylko nie wiem na jakim serverze grac. Oplaca sie wgl grac na EU ? na barusie ew. na innym ? Jak z populacja ? Albo lebiej grac na serverze od NCsoftu ?