Aion [POCZĄTKOWE PYTANIA] +

Witam , mam kilka pytań dotyczących Aiona mianowicie:

1.Jaka jest strona glowna tej gry

2.Jaka grafika czy mozna porownac do Tera online?

3.Opis kazdej klasy.

4.PVM/PVP w jednym?

5.Polecacie?

6.Fajna i przyjemna gra?

7.W jezyku Polskim?

8 Jaki max poziom

9.Kim polecacie grac

10.Ciezka gra?

To ja Ci odpowiem tak na szybko i chyba najbardziej sensownie jak się da... Punkt 1 do 10 - google + opcja szukaj ^^ Powodzenia

jprdl bez sensowna odpowiedz po jaki h*j mam szukac na google jak te forum sluzy do tego wez ty k**wa zastanow sie co piszesz-.-

warn_ico.png
Warn za wulgaryzmy. - crracked
jprdl bez sensowna odpowiedz po jaki h*j mam szukac na google jak te forum sluzy do tego wez ty k**wa zastanow sie co piszesz-.-

z tej racji, że szybciej sam byś znalazł odpowiedź w google niż tutaj

strona główna gry [LINK], gra nie ma grafiki jak Tera, lecz przyjemniej się w nią gra, a to jest przecież najważniejsze, opsiy każdej klasy znajdziesz na stronie gry nie widze sensu się tu rozpisywać, w klasach typowy standard. Gra jest po angielsku jeśli jednak nie znasz dobrze angielskiego jest spolszczenie do tej gry, jest tutaj (zaryzykuje to stwierdzenie) open pvp, dopiero od 3 mapy możesz spotkać graczy z przeciwnej rasy, max lvl to jeśli dobrze pamiętam 55lvl. Ja polecam grać rangerem, od tego kim powinieneś grać zależy od twojego stylu gry

jest już kilka tematów na forum takich jak Twój, wystarczy użyć opcji szukaj i wszystkiego się dowiesz ;)

@up maksymalny lvl to 60 :)

1.Jaka jest strona glowna tej gry-www.google.pl

2.Jaka grafika czy mozna porownac do Tera online?- Nie nie mozna jest o wiele slabsza

3.Opis kazdej klasy.-www.google.pl

4.PVE(jak juz)/PVP w jednym? - ze co?

5.Polecacie?-obecnie? napewno nie :)-zero szans na wyrownanie z najlepszymi:)

6.Fajna i przyjemna gra?-expi sie z 5 razy wolniej niz w TERZE do tego moba bije sie dluzej sporo.

7.W jezyku Polskim?-jest ale nie kompletna

8 Jaki max poziom-60

9.Kim polecacie grac-kim chcesz napewno nie sinem na 1 raz

10.Ciezka gra?- NUDNA na 60 lvl nic nie robisz poza 2-3banalnymi instami :)

PVP? jest slabe

TERA vs AION?

9 - 7

Ach , zjechałeś tego Aion'ka :/ . Czuję że niedługo usłyszysz odzew od graczy którzy mają inne zdanie :)

1.Jaka jest strona glowna tej gry. http://www.aionfreetoplay.com/website/

2.Jaka grafika czy mozna porownac do Tera online? Tera jest bardziej bajkowa, a Aion bardziej ostry, tak bym to ujął.

3.Opis kazdej klasy. Brakłoby liter na post....

4.PVM/PVP w jednym? PVE/PVP są wszędzie i każdy znajdzie dla siebie coś ciekawego.

5.Polecacie? Polecamy.

6.Fajna i przyjemna gra? Tak.

7.W jezyku Polskim? Częściowo, ale nie polecam.

8 Jaki max poziom. 60 lvl ( w update 4.0 będzie 65 lvl max ).

9.Kim polecacie grac. To już Twój wybór niestety i nie ma na to rady. To tak jakbym poleciłbym Ci uprawianie jakiegoś sportu bez wiedzy o Twych upodobaniach.

10.Ciezka gra? Cóż im więcej grasz tym lepszy jesteś, chociaż wiele można nadrobić pingiem + fps. Gra jest czasem ciężka, a czasem łatwa. Ogólnie 90% questów zrobisz sam. Na końcu pozostaje tylko PVP, farmienie AP i zabawa w Legionie. PVP jest ciekawe i posiada wiele zwrotów akcji z uwagą na cooperację, a szczególnie dla sina, którym gram.

Wszystko jest na google.

1.Jaka jest strona glowna tej gry

2.Jaka grafika czy mozna porownac do Tera online?

3.Opis kazdej klasy.

4.PVM/PVP w jednym?

5.Polecacie?

6.Fajna i przyjemna gra?

7.W jezyku Polskim?

8 Jaki max poziom

9.Kim polecacie grac

10.Ciezka gra?