Aion powrót do gry

Cześć wszystkim grałem w aiona od aktualizacji 4.8 do 5.0 dobiłem do 67lvl'a templariuszem, jednak gra tą klasą nie spodoba mi się. Interesuje mnie gildia, która pomogła by mi w rozwoju postaci. Mam zamiar grać Assasynem obojętnie po której stronie, najlepiej gildia która zna się na craftah, expieniu, ulepszaniu eq i zdobywaniu kinachów i pvp. Szukam też gildii z miłą atmosferą i przyjaznym nastawieniem. Dziękuję za pomoc:)

Chciałbym dodać, że interesują mnie informacje na temat:

Najlepszego eq(dla assasyna pod pvp i pve),

Najlepej dochodowych żeczy do farmienia kinachów,

Najbardziej opłacalny craft(interesuje mnie craft najlepiej buffujący assasyna),

Jak expić postać,

Jak grać na pvp.

Oczywiście tak jak każdy BG polecę swój legion, gdyż mamy u siebie dobrych assasinów, którzy znają się na rzeczy i w razie czego zawsze pomogą.

Natomiast jesteśmy początkującym legionem i nie jesteśmy w stanie zagwarantować Ci wszystkiego. Będziesz musiał w dużej mierze sam uporać się z trudnością tej postaci, bo nie należy do łatwych. Ogarnięcie ręki dominującej, ręki niedominującej w tym słuszna decyzja o broni - w której miecz, w której sztylet to naprawdę duże wyzwanie dla osoby początkującej, jednak myślę, że jesteśmy jako legion w stanie przeprowadzić Ci ostry trening przed przygodą z pvp (bo zbieranie na to eq akurat długo Ci zajmie) zabierając Cię na niełatwe instancje pve, dzięki którym zdobędziesz eq.

Jeśli chodzi o crafting - w tym patchu opłaca się wykonywać "Magiczny Craft", który niestety wymaga sporych nakładów finansowych (ok. 10kkk). Natomiast jeśli chodzi o Gotowanie, Krawiectwo czy Alchemię najbardziej opłacalnym jest chyba Meblarstwo(?), nie wiem jak to po Polsku się nazywa, ale chyba wiesz co mam na myśli. Potem Alchemia i Gotowanie.

Oczywiście decyzja o dołączeniu należy do Ciebie, ja ze swojej strony mam nadzieję, że rozwiałam kilka aspektów, które przedstawiłeś.

Jeśli będziesz zainteresowany dołączeniem to zapraszam do tematu ->

Pozdrawiam i zapraszam serdecznie.

Najlepszego eq(dla assasyna pod pvp i pve)

pve eq z Narakali np Sztylet Antycznej Fallushy

pvp eq za spinelowe medale np Sztylet Pretora Wysokiej Gwardii

co tydzień sprzedawanie suplementów do npc 113kk/tyd.

chodzenie na instancje np Narakali i zgarnianie dropu zależy od szczęscia

Najbardziej opłacalny craft(interesuje mnie craft najlepiej buffujący assasyna),

żaden kraft nie bufuje postaci, a opłaca się jedynie nowy kraft tzw Magiczny Krafting (Magical Craftin)

Jak expić postać,

robiąc w kółko te same instancje, lune, oblivion, kumuki, questy, chodzić solo na moby, chodzić solo na insty.

Jak grać na pvp.

Tak aby wygrać. Jeśli chcesz grać sinem to nie polecam siedzieć całą arenę w ukryciu.

Cześć wszystkim grałem w aiona od aktualizacji 4.8 do 5.0 dobiłem do 67lvl'a templariuszem, jednak gra tą klasą nie spodoba mi się. Interesuje mnie gildia, która pomogła by mi w rozwoju postaci. Mam zamiar grać Assasynem obojętnie po której stronie, najlepiej gildia która zna się na craftah, expieniu, ulepszaniu eq i zdobywaniu kinachów i pvp. Szukam też gildii z miłą atmosferą i przyjaznym nastawieniem. Dziękuję za pomoc:)

Chciałbym dodać, że interesują mnie informacje na temat:

Najlepszego eq(dla assasyna pod pvp i pve),

Jak expić postać,

Jak grać na pvp.