Witam w aiona przestalem grac okolo pol roku temu ale postanowilem wrocic do gry i szukam jakiegos legionu ktory by mi pomogl wrocic do gry 31 lvl ranger asmodians z gory dziekuje za pomoc
Aion powrot do gry
Podaj serwer;D
Nexus
Zapraszam do Etherions oraz do tego tematu po większe info o Nas: http://mmorpg.org.pl/forum/topic/44448-asmodiansnexus-legion-etherions/
Dziekuje dolaczylem do legionu etherion i wiele osob mi pomoglo w wroceniu do gry dziekuje. Temat do zamkniecia
też wczoraj po ukazaniu się patcha 3.9 wróciłem, ale dziwi mnie , że na nexusie nie ma żadnych Gold Packów u brokera, wtf? Na Anuchard (czy jakoś tak) mam 2 postaci i tam są po 40kk, czyżby jakiś zastój, braki na nexusie?
Ludzie wpadli na ten sam pomysl co ja, z tym ze ja nie mam funduszy. Nowy patch, który nie oszukujmy sie zmienil bardzo duzo, przyciagnie nowych graczy i starzy gracze wrócą, co za tym idzie gold pack MUSI podrożeć, wiec stackują ile sie da i czekaja ;P mowisz na Anuhart po 40kk? przedwczoraj były po 30kk ;p
hehe ja i tak poczekam,bo kaski niet, a za kilka dni sie unormuje
Juz jest 45kk, też poczekam bo nawet mnie teraz juz nie stać
kurde chyba pofarmie na razie na Anuchart-cie, tam są już po 38kk Gold Packi, a na Nexusie nic poza tym juz mam ponad 3kk, więc farming czas zacząć
NExus to przezytek i obecnie chyba jeden z najgorszych najbardziej ztrolowanych serverow z mala iloscia graczy pvp . DLatego ludzie uciekaja z niego , Braki gp na nexusie to bardzo czesty widok na brokerze ale na 2 dzinej uz kilka jest czasem jest i po 30
Mało wiesz o Nexusie i tyle na ten temat
właśnie dobrze prawi ;p
ch*j WAM WSZYSTKIM W DUPE
O i to jest to! Odpowiedź dojrzałego gimnazjalisty na poziomie! Po co tam się produkować, jak całą esencję można przedstawić w jednym zdaniu
Yyyyyy..... w sumie to tak . Zgadzam się w 100%
A tobie dwa.
Wracajac do tematu, na Anuharcie chodza juz po 50kk, lecz ja nieziemskim fartem pare dni temu trafilem na gp ktorego kupilem za 30kk ale uwierzcie mi, to czysty fart. Nie widac zeby cena malala, wrecz przeciwnie ciagle idzie w gore.
Nexus xd
Witam w aiona przestalem grac okolo pol roku temu ale postanowilem wrocic do gry i szukam jakiegos legionu ktory by mi pomogl wrocic do gry 31 lvl ranger asmodians z gory dziekuje za pomoc