Witam. Szukam przede wszystkim dobrego low ratowego serwera Aion'a. Moze ktos jakis zna, a jak zna, to czy nie chcialby ze mna i/lub z innymi zagrac na nim. Piszczie w odpowiedziach.
Aion private server
Witaj, polecam ci low ratowy serwer Infinite Aion, puki co grając tam nie napotkałem się z bugami w questach, co więcej, gra na nim około 20,000 tysięcy graczy,
Link: Infinite aion
zapomniałem dodać iż gra tu sporo polaków oraz jest to pierwszy prywatny serwer
Serdecznie polecam!
Jak kolega wyżej polecam Infinite.
Ja też polecam infinite , mam 70% update w tej chwili , więc chętnie z Tobą zagram.
ja chętnie zagram ale dopiero jutro bo mi się dzisiaj ściąga
na jakim serwie serwera gracie ??
Ja gram na [low rate]Prim na infinite aion
Hmm sluchajcie powiedzcie ile wazy insalka Aiona? Bo ladnie wyglada a na razie nie mam gier do obcykania.
Zainstalowany 15 GB, ale mam tam chyba jeszcze patche, więc odejmij około 3 GB.
Chodzi mi o sam plik instalacyjny. np do najnowszej wersji.
9gb
10,5 gb
10,5 gb
A nie 13,5 gb ? Wersja 2.0.0.2 tyle zajmuje, bynajmniej jak pobierałem.
Ok no to super ze tyle ludzi sie pisze. i sorka ze tak pozno odezwalem sie, ale neta nie mialem od czwartku >.< Dzisiaj przez noc sciagne jutero bedzie mozna pykac Podawajcie swoje nicki w grze. Moj to na bank: phreaQ. Jak cos to piszcie jutro po 14:00. Pozdro!
Aha a co do serwera, to low rate czyli Pride

to ja tez sie pisze gralem tam mialem 30+ lvl ale zdenerwowaly mnie bugi i przestalem...tu jedyny + to duzo ludzi...za to 30% gry nie dziala jest xxx serverow duzo lepszych tylko nie ma graczy zbytnio
czyli ktos bedzie w to gral czy nie ?
Błagam Was, nie grajcie na Infinite Aion, nie zaniżajcie jego i tak już coraz niższego poziomu...
podaj inny na ktorym gra ponad 500 osob+ to na nim zagram jezeli nie ejst tak zbugowany jak infinit
Witam. Szukam przede wszystkim dobrego low ratowego serwera Aion'a. Moze ktos jakis zna, a jak zna, to czy nie chcialby ze mna i/lub z innymi zagrac na nim. Piszczie w odpowiedziach.