Aion Private Server

hej. Jest może już jakiś Private Server do Aion'a (najlepiej żeby był polski) ? Jak tak to dajcie stronke xD

Są prywatne serwy już, ale nie radzę grać zapewne nie ma jeszcze polskich ale nie interesuje się tym.... co do tematu są ale od cholery bugów po 20 minutach gry szlag mnie trafił i włączyłem AoC....

a kto sie Aionem interesuje niech sie wypowie ;p

Grałem jakiś czas na Infinite Aion, nie jest może polski, ale bardzo dobrze mi się grało. Naprawde widać, że pracują nad serwerem, ludzi było bardzo dużo za czasu jak grałem i pewnie się z dnia na dzień rozrasta, radzę wypróbować.

http://infiniteaion.com/index2.php

Grałem jakiś czas na Infinite Aion, nie jest może polski, ale bardzo dobrze mi się grało. Naprawde widać, że pracują nad serwerem, ludzi było bardzo dużo za czasu jak grałem i pewnie się z dnia na dzień rozrasta, radzę wypróbować.http://infiniteaion.com/index2.php

Why juz niegrasz?

Why juz niegrasz?

Brak czasu poprostu.

Na infiniteaion mozna se tylko pograc postacia nic poza tym. nie ma priva ktory by dal nawet 20% gry na offie. Za nim powstanie jakis dosc dobry server aiona i to priv proponuje poczekac jeszcze z pol roku... moze wiecej. Albo jeszcze lepiej jak nie chcesz placic za gre to poprostu nie graj. Nie kumam ludzi ktorzy lubia grac w wersje demo gier.

Nie kumam ludzi ktorzy lubia grac w wersje demo gier.

Dokładnie mam tak samo... W sumie zagram na prive w Aiona i zacznę wyjeżdżać jaki on do d*py. :)

Bowiem tak robi większość dzieciarni względem do WoW-a.

Są privy aiona ale to wyglada zalosnie

-w questach nic nie pisze- zdajesz sie na kogos

-nie dziala 99,9%q

-nie ma filmikow(albo sie zacinaja i stoja w miejscu)

-dzialaja lokalizacje do lvl 12

-walisz w moby, a one se ida

-nie dzialaja skille

Są privy aiona ale to wyglada zalosnie-w questach nic nie pisze- zdajesz sie na kogos-nie dziala 99,9%q-nie ma filmikow(albo sie zacinaja i stoja w miejscu)-dzialaja lokalizacje do lvl 12-walisz w moby, a one se ida-nie dzialaja skille

Tak było gdy alfa dopiera wyszła XD

Człowieku, chyba się cofnąłeś o jakiś czas ;).

Na tych "robionych" prywatach, jest już zrobione przynajmniej 80% i rośnie.

Serwery są cały czas aktualizowane, prawie wszystkie skille działają, mapy do 50lv, pełne eq do 50lv'a oraz większość innych rzeczy została już zrobiona.

Wystarczy poczekać kolejny miesiąc lub 2, a na 100% będą już gotowe.

chce to zobaczec. zwlaszcza jak bedzie wygladal raid na statek

hej. Jest może już jakiś Private Server do Aion'a (najlepiej żeby był polski) ? Jak tak to dajcie stronke xD