Aion - Problem z Aktywacja Konta Veteran

Dostalem klucz na maila . Problem w tym ze nie moge go aktywowac, nie moge sie zalogowac czy ktos ma podobny problem? Czy oni cos z tym naprawia?

Ja zrobiłem nowe konto z nowym mailem. Bez problemu się na nie zalogowałem (również w sklepie) i po prostu podałem kod, który przyszedł mi na @ rejestrowany wcześniej. Spróbuj.

Wiesz ja juz mam 20 lvl nie chce mi sie za bardzo wbijac od nowa czy nie ma innej opcji ?

Podepnę się do tematu żeby nie zakładać nowego. Przyszedł mi kod umożliwiający odblokowanie Veterana i mam takie pytanie. Czy jak aktywuje ten kod to od razu aktywuje mi się automatycznie Gold Pack? Bo chętnie aktywowałbym sobie Veterana ale z GP bym poczekał.

Dostalem klucz na maila . Problem w tym ze nie moge go aktywowac, nie moge sie zalogowac czy ktos ma podobny problem? Czy oni cos z tym naprawia?

Mam to samo, nie mogę się zalogować na stronę, za to gram bez problemów.

Jeżeli jeszcze nie masz żadnej postaci, której Ci żal - zrób nowe konto z innym loginem i mailem, niż to, których używałeś w becie.

Jeżeli masz, to musisz złożyć ticketa do supportu.

A moglbys mnie pokierowac co i jak zrobic?

Oni to naprawia? Z tego co wiem duzo osob ma takie problemy

Ja zalozylem nowe konto i tam wklepalem kod i se normalnie gram.

No ale ja nie chce zakladac nowego konta bo mi szkoda lvl .....

A ja właśnie się zalogowałem ale niestety ten kod na veterana nie działa -.- nie wiem co zrobić

mam to samo chyba to naprawiaja