Wie ktos moze o co chodzi,loguje sie do gry wszystko ok proboje sie z tymi passami logowac na strone d*pa.. proboje przywrocic np numer konta albo haslo i niby maila nie widzi
Aion problem
lol teraz sie zarejstrowalem na tem mail ... ocb O.o

Dobra zalozylem nowe konto gdzie mam wklepac keya?
Dajcie info na pw gdzei wklepac keya

W mailu z kodem powinieneś dostać linka do item szhopu aiona i tam wybierasz postać i dajesz jej bonus i tam gdzieś wpisujesz ten kod ,wszystko powinnieneś mieć w mailu z kodem napisane przetłumacz se na internecie.
A ja mam problem bo zrobilem se konto ale pisalo takie cos jak chcialem z weryfikowac Unfortunately your account could not be validated i teraz se moge grac zrobilem se postac podbilem ale nie moge sie zalogowac na stronie tym samym nie moge uzyc mojego klucza nagrode za bete.
Kodu nie mozna zrealizowac;/
A ja mam problem bo zrobilem se konto ale pisalo takie cos jak chcialem z weryfikowac Unfortunately your account could not be validated i teraz se moge grac zrobilem se postac podbilem ale nie moge sie zalogowac na stronie tym samym nie moge uzyc mojego klucza nagrode za bete.Może byś aktywowała konto linkiem z maila ?
Ej ile ta gierka gb ma?
ok 18
dzięki
Wie ktos moze o co chodzi,loguje sie do gry wszystko ok proboje sie z tymi passami logowac na strone d*pa.. proboje przywrocic np numer konta albo haslo i niby maila nie widzi