Aion problem

Wie ktos moze o co chodzi,loguje sie do gry wszystko ok proboje sie z tymi passami logowac na strone d*pa.. proboje przywrocic np numer konta albo haslo i niby maila nie widzi

lol teraz sie zarejstrowalem na tem mail ... ocb O.o

warn_ico.png
Warn za double post. -Revolutio

Dobra zalozylem nowe konto gdzie mam wklepac keya?

Dajcie info na pw gdzei wklepac keya ;)

warn_ico.png
Warn za "combo" postowanie. :) -Revolutio

W mailu z kodem powinieneś dostać linka do item szhopu aiona i tam wybierasz postać i dajesz jej bonus i tam gdzieś wpisujesz ten kod ,wszystko powinnieneś mieć w mailu z kodem napisane przetłumacz se na internecie.

A ja mam problem bo zrobilem se konto ale pisalo takie cos jak chcialem z weryfikowac Unfortunately your account could not be validated i teraz se moge grac zrobilem se postac podbilem ale nie moge sie zalogowac na stronie tym samym nie moge uzyc mojego klucza nagrode za bete.

Kodu nie mozna zrealizowac;/

A ja mam problem bo zrobilem se konto ale pisalo takie cos jak chcialem z weryfikowac Unfortunately your account could not be validated i teraz se moge grac zrobilem se postac podbilem ale nie moge sie zalogowac na stronie tym samym nie moge uzyc mojego klucza nagrode za bete.
Może byś aktywowała konto linkiem z maila ?

Ej ile ta gierka gb ma?

ok 18

dzięki

Wie ktos moze o co chodzi,loguje sie do gry wszystko ok proboje sie z tymi passami logowac na strone d*pa.. proboje przywrocic np numer konta albo haslo i niby maila nie widzi