Aion - profesja?

Witam !

Zacząłem swoją przygodę z SplitMasterem.

Mam do was pytanko, ile profesji mogę posiadać ?

Dodam jeszcze że zainteresowało mnie krawiectwo i zbieractwo, przydają sie te profesje ?

1 master 2 experty a reszta ponizej 400

raczej zbieractwo i te krawiectwo bo można tworzyć eq i miksturki ^^

Moja przygoda z Aionem skończyła się na 1.9, ale z tego co pamiętam, nie opłacało się maniaczyć zbieractwa. Wystarczyło rozwijać zbieranie aetheru, który można było przerabiać na surowce, które z kolei można było dostać przez zbieractwo. Wystarczy kupować receptury do przerabiania aetheru, bo bez tego, masz tylko te startowe surowce.

Moja przygoda z Aionem skończyła się na 1.9, ale z tego co pamiętam, nie opłacało się maniaczyć zbieractwa. Wystarczyło rozwijać zbieranie aetheru, który można było przerabiać na surowce, które z kolei można było dostać przez zbieractwo. Wystarczy kupować receptury do przerabiania aetheru, bo bez tego, masz tylko te startowe surowce.

Tak tylko musisz szuka© po Twierdzach Receptur, i nie zawsze jak danej frakcji, Nie licze bm za przerobienie.

@up

BM za przerobienie? Chyba DP?

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

BM jest w polskiej wersji gry.

Oczywiscie , ze zbieractwa nie ma sensu robic , jedynie moze na DIAMENTY i Cippo to tak bo jest tego od groma i co kawalek w 1 miejscu oba ., ale MOrph -rzadzi pomijajac , ze bez core nie bedzie recepty na diamenty = fail , ale marnowac pol dnia na zbieranie to raczej fail btw wbij pierw 65 pozniej rob crafty bo inaczej sie nie oplaca :) tylko mrnowanie czasu a i tak nic nie zarobisz , a kasy nie starczy ci na mastera i experta:)

Jeżeli chcesz się zabrać za wysokopoziomowe crafty, to zbieractwo jest wymagane na maksa. Niestety, po 60 nie ma już recek na morpha, więc wszystkie nowe materiały z 4.0 trzeba zbierać osobiście.

Witam !

Zacząłem swoją przygodę z SplitMasterem.

Mam do was pytanko, ile profesji mogę posiadać ?

Dodam jeszcze że zainteresowało mnie krawiectwo i zbieractwo, przydają sie te profesje ?