Aion pytania powracajacego

Witam.

Miałem przerwę od gry postanowiłem wrócić i mam kilka pytań jak wygląda teraz sprawa.

1) Czy jak stworze postać na Starym koncie dostanę bonusy przy lv up?( mam na myśli scrole i itemy za wbicie konkretnego lv)

2) Będę tworzył nową postać rozumiem że questy za manetki nie dają expa więc czy warto karmić ciągle te monety dla sprzętu do expienia czy jest już tak łatwo ze można w Starym sprzęcie jechać?

3) Czy coś się zmieniło z questami? Mijać jakieś żółte I niebieskie. W jakiej kolejności teraz expi sie postać. Mam na myśli najpierw żółte później ciemno niebieskie?

4) Polecacie jakieś konkretne legiony u asmo albo elyos?(Grałem elyosami i nie wiem czy zostane z nimi ;))

1. Tak

2. Wszystkie Questy dają Expa, trochę nie rozumiem pytania :P

3. Doszedł nowy typ Quest'ów "ciemno niebieskie" one dają najwięcej expa zaraz po quest'ach kampanijnych.

4. Polecam Asmo mniej dzieciarni, mniej dramy ^___^

Kolejne mam pytanie bo widzę, że na starym magu 22lv daje mi chyba stare questy z kampanii ( chodzi mi oto ze jest ich masa a z tego co pamietam byla jakas redukcja). Jest sens grać taką starszą postacią tylko z powodu itemów za powrót? (Jakis set na 46 i 56lv?) Dodam ze postac ma z 2 lata a ma tylko 22lv.

To chyba obojętne. Do 60 lvl możesz biegać w Deavanion'ie tym który dostajesz jako powracający.

Chodzi mi poprostu o questy. Widze ze na tej starej postaci mam poprostu stare questy kampanijne. Np. teraz w elten dostałem 13 questow kampanijnych.

Witam.

Miałem przerwę od gry postanowiłem wrócić i mam kilka pytań jak wygląda teraz sprawa.

1) Czy jak stworze postać na Starym koncie dostanę bonusy przy lv up?( mam na myśli scrole i itemy za wbicie konkretnego lv)

2) Będę tworzył nową postać rozumiem że questy za manetki nie dają expa więc czy warto karmić ciągle te monety dla sprzętu do expienia czy jest już tak łatwo ze można w Starym sprzęcie jechać?

3) Czy coś się zmieniło z questami? Mijać jakieś żółte I niebieskie. W jakiej kolejności teraz expi sie postać. Mam na myśli najpierw żółte później ciemno niebieskie?

4) Polecacie jakieś konkretne legiony u asmo albo elyos?(Grałem elyosami i nie wiem czy zostane z nimi ;))