Aion Pytania

1. Jak z zaludnieniem?

2. Jaki serwer polecacie gdzie jest duzo graczy?

3. Dalej sie oplaca grac bez wydawania realnej kasy? (wiem potem trzeba kupic sb GP)

4. Jaka klase polecacie pod PvE solo i PvP?

5. Jak stoja z Update-ami tzn czy jest co robic na max lvlu?

6. Ile tak średnio zajmuje wbice max lvla?

1. Jak z zaludnieniem?2. Jaki serwer polecacie gdzie jest duzo graczy?3. Dalej sie oplaca grac bez wydawania realnej kasy? (wiem potem trzeba kupic sb GP)4. Jaka klase polecacie pod PvE solo i PvP?5. Jak stoja z Update-ami tzn czy jest co robic na max lvlu?6. Ile tak średnio zajmuje wbice max lvla?

1. Dobrze.

2. Spatalos/Anuhart/Nexus

3. Trzeba potem kupić GP, tak to można grać. Ale czy się opłaca? Dopóki nie będziesz sprzedawał postaci za realne pieniądze nie będzie się opłacać.

4. Assassin, SM, Chanter. Oczywiście solo PVP tylko Assassin, ale trzeba umieć nim grać.

5. Dobrze, jest.

6. Ze 2-3 miesiące.

"4. Assassin, SM, Chanter. Oczywiście solo PVP tylko Assassin, ale trzeba umieć nim grać."

Za duzo sie chyba forum naczytales tak m isie wydaje po tym co piszesz:) JAk nie ogarniaz sina zarabiscie i nie masz bizu za apg seta za cruci i 2 dobrych broni to ta postac to smiec:)

Lubię to"4. Assassin, SM, Chanter. Oczywiście solo PVP tylko Assassin, ale trzeba umieć nim grać."Za duzo sie chyba forum naczytales tak m isie wydaje po tym co piszesz:) JAk nie ogarniaz sina zarabiscie i nie masz bizu za apg seta za cruci i 2 dobrych broni to ta postac to smiec:)

Przykro mi mistrzu, ale nie.

Najlepiej graj tym kto Ci się najbardziej spodoba, a nie jest najlepszy w tym czy w tamtym.

Przykro mi mistrzu, ale nie.Najlepiej graj tym kto Ci się najbardziej spodoba, a nie jest najlepszy w tym czy w tamtym.

No wlasnie wciskasz komus dziwne rzeczy i pozniej bedzie quit bo slaba postac , miales chociaz tego sina na 60 lvlu i nie umiles grac i bez sprzetu kazdego zabijales?? Chyba nie . BO ja akurat mam .

No wlasnie wciskasz komus dziwne rzeczy i pozniej bedzie quit bo slaba postac , miales chociaz tego sina na 60 lvlu i nie umiles grac i bez sprzetu kazdego zabijales?? Chyba nie . BO ja akurat mam .

Fajnie, urzekła mnie Twoja historia, naprawdę. :D

Normalne, że nie umiejąc grać i będąc bez sprzętu nie da się nikogo zabić. Nie ma co się dziwić jak w The Eye zapewne większość przeciwników to już przynajmniej w połowie wyfarmieni kolesie, nie mówiąc już o Gelk.

Co chwile ktoś robi nowy temat z podobnym pytaniem, a od tego jest temat

"Aion - dyskusja ogólna". -_-

1. Jak z zaludnieniem? +1000 online na każdym serwie. A dodatkowo teraz od wersji 3.9 są areny PVP oraz INSTANCJE DREDGION (czyli pvp typu 6 vs 6 przez 45 min max) międzyserwerowe.

2. Jaki serwer polecacie gdzie jest duzo graczy? Nexus (jest drugi pod względem młodości i tylko tu gram).

3. Dalej sie oplaca grac bez wydawania realnej kasy? (wiem potem trzeba kupic sb GP) Jasne, że tak. GP kupisz albo od Aiona, albo od graczy, albo z allegro.

4. Jaka klase polecacie pod PvE solo i PvP? Każdą bym polecał, ale najlepszą pod PVE jest SORC, a pod PVP każda. Kwestia pingu,fps,ekwipunku,ogarniętej ręki,myszki,bindów,klawiatury oraz refleksu.

5. Jak stoja z Update-ami tzn czy jest co robic na max lvlu? Ciągle są nowe update, także ta gra nigdy nie stanie w miejscu. W wakacje lub na jesień powinno wyjść update 4.0, gdzie max lvl będzie 65 (obecnie 60 jest).

6. Ile tak średnio zajmuje wbice max lvla? Średnio nie da się tego ująć, ale jakbyś grał non stop to 2 tygodnie.

Lubię to"4. Assassin, SM, Chanter. Oczywiście solo PVP tylko Assassin, ale trzeba umieć nim grać."Za duzo sie chyba forum naczytales tak m isie wydaje po tym co piszesz:) JAk nie ogarniaz sina zarabiscie i nie masz bizu za apg seta za cruci i 2 dobrych broni to ta postac to smiec:)

Zapomniales jeszcze dodac full gearu na +15.

Nie polecam gry jesli sie nie zna dobrze angielskiego nawet nie sciagaj bo nie zrozumiesz gry

Nie polecam gry jesli sie nie zna dobrze angielskiego nawet nie sciagaj bo nie zrozumiesz gry

Do aiona z tego co wiem jest spolszczenie, także nie ma problemu.

ciezko znalesc

ciezko znalesc

wystarczy wpisac Aion spolszczenie w google....2 p oco angielski w Aionie ? tez nie wiem.

Słuchajcie lepiej kolegi MutualRespect bo jak widzicie grał on we wszystko i wie co mówi... ;)

Aion to fajna gra.

warn_ico.png
Nabijanie postow. - Dzz'

Spolszczenie w Aionie jest banable z tego co słyszałem. Poza tym, angielski na poziomie niezwykle niskim wystarczy, bo żadnej filozofii nie ma.

1. Jak z zaludnieniem?

2. Jaki serwer polecacie gdzie jest duzo graczy?

3. Dalej sie oplaca grac bez wydawania realnej kasy? (wiem potem trzeba kupic sb GP)

4. Jaka klase polecacie pod PvE solo i PvP?

5. Jak stoja z Update-ami tzn czy jest co robic na max lvlu?

6. Ile tak średnio zajmuje wbice max lvla?