Ktora klasa dla Was jest lepszy,jestem newbie w aionie i sie zastanawiam nad rangerem lub assassinem,patrzalem duzo watkow o tym ale dalej nie wiem:(,pls pomozcie
Aion Pytanie
Sam pisałem taki temat więc nie gadaj , że takiego nie ma -,-.
Powiem tak.Ogarniesz łucznika i jego trapy to na 1v1 masz szanse ze wszystkim , na mass pvp też jest dobry łucznik ;D.
Assasin jest to postać bardzo wkurzająca , zwłaszcza na mass pvp.Ale tak jak mi jeden użytkownik pisał , wystarczy włączyć takie coś w opcjach i widzisz jego buffy ;p.
A ja przeczytałem twój post 10x i nadal nie wiem w jakim języku jest napisany.
Jeżeli chodzi ci o najlepszą klase to nie ma takiej
chodzi mi ktora jest lepsza dla Was,Ranger czy Assassin;d
Pytanie jest w gruncie rzeczy głupie, bo z jednej strony mamy postać zasięgową opartą na łuku i trapach, a z drugiej mamy zabójcę, który nagle pojawia się za plecami wroga i robi mu z d*py jesień średniowiecza.
W Aionie nie ma dwóch identycznych klas, więc po prostu musisz znaleźć to co sprawia ci największy fun. U Sorcerera masz spore dmg i cc (sleep, roots etc.), u Spirit Mastera masz summony, u Templara masz bardzo dużą wytrzymałość...
Assassin na początku daje tyłek, tak samo jak Ranger. Sin atakuje z hide, tak więc nie licz na riftowanie jak templarem czy gladiatorem, bo jak cię złapią a ty nie będziesz w hidzie, to już nie będzie tak kolorowo. Sinek trudny do ogarnięcia jest, ale jak już się to zrobi, to miecie na pvp.
Chdzoi mi glownie ktory ma lepszy dmg w pve z podobnycm ekwipunkiem,a i jeszcze zrobie off topic,zeby nie zakladac nowego,czy w aionie sa jakies dmg mettery albo cos takiego i skad moge to sciagnac,bo w necie widzialem ze sa ale chyba stare wersje i nie wiem czy beda dzilac mi na wersji f2p
ja się podepnę pod temat, mam pytanie czy jak wbiję do 16 lutego 10 lub 20 poziom na becie to będę miał na stałe kategorię konta Veteran?
tak
Ktora klasa dla Was jest lepszy,jestem newbie w aionie i sie zastanawiam nad rangerem lub assassinem,patrzalem duzo watkow o tym ale dalej nie wiem:(,pls pomozcie