Witam. Czy może mi ktoś dać link do oficjalnej strony AION'a ?
Gdyż jak znalazłem jakąś to była ta gra od Frogster'a a oryginalnie chyba jest od NCSOFT'u.
Gdyż jak znalazłem jakąś to była ta gra od Frogster'a a oryginalnie chyba jest od NCSOFT'u.
http://www.aionfreetoplay.com/website/
frogster to teraz gameforge:) polaczyli sie.
frogster to teraz gameforge:) polaczyli sie.
Kiedy niby? bo ostatnio jak grałem w gry od tych dwóch firm to coś mi nie wyglądało na to aby były połączone...
generalnie mam dylemat.
Gdyż mam teraz na osiedlu kontrolę oryginalności oprogramowania (2 mieszkania wyżej była już i nie zakończyło się dobrze)
i nie wiem czy AION będzie traktowany jako gra darmowa i jako oprogramowanie dozwolone.
Jak to jest ?
generalnie mam dylemat.Gdyż mam teraz na osiedlu kontrolę oryginalności oprogramowania (2 mieszkania wyżej była już i nie zakończyło się dobrze)i nie wiem czy AION będzie traktowany jako gra darmowa i jako oprogramowanie dozwolone.Jak to jest ?
Przed takim czymś to ja bym zrobił format systemu zainstalował linuxa i czekał, albo najlepiej mieć dysk zewnętrzny 1-2 tera i mnie mogą pocałować.
Aion już teraz powinien być spokojnie traktowany jako free.
PS. nawet nie wiedziałem, że coś takiego istnieje O.o to na nakaz sądowy idzie czy co?
generalnie mam dylemat.Gdyż mam teraz na osiedlu kontrolę oryginalności oprogramowania (2 mieszkania wyżej była już i nie zakończyło się dobrze)i nie wiem czy AION będzie traktowany jako gra darmowa i jako oprogramowanie dozwolone.Jak to jest ?Jeśli nie zmieniłeś launchera to żadna gra mmo nie jest traktowana jako pirat. Chociaż i tak wątpię że nasz kochany organ zna na pamięć wszystkie serwery i będzie sprawdzał to logując się na Twojej maszynie. ^^
generalnie mam dylemat.Gdyż mam teraz na osiedlu kontrolę oryginalności oprogramowania (2 mieszkania wyżej była już i nie zakończyło się dobrze)i nie wiem czy AION będzie traktowany jako gra darmowa i jako oprogramowanie dozwolone.Jak to jest ?
przecież to jakaś ściema, nie istnieje coś takiego jak "kontrola ........." ogólna na osiedlu czy na dzielnicy, przecież to co wypisujesz to głupoty są, jak ktoś przychodzi i puka do domu i mówi że chce ci kompa sprawdzić, to po prostu nie wpuszczasz go do domu nawet jeśli to policja bez nakazu, no chyba że jesteś poszukiwany i psy wejdą do domu to wtedy moga sprawdzić, a jeśli to ktoś inny to można i w morde dać, dawno takich głupot nie czytałam, a jak wpadną ci do domu bo mama wpuściła albo tata to zwyczajnie wymontuj dysk twardy schowaj go i powiedz że się zepsół a ty czekasz na nowy i po problemie, niech wtedy kontrolują telewizor. Co do darmowych gier mmo, darmowe to darmowe, żadnej licencji nie musisz kupywać, a jak masz inny launcher czy jakiś inny syf to jeden ch..
FlashGordon ma rację, jeżeli nikt ciebie na mendownie nie zakablował to nie ma szans żeby do ciebie przyszli. Poza tym bez nakazu to oni ci mogą nagwizdać. A jak twój sąsiad stoi na targowisku i sprzedaje "piraty" to nie ma się co dziwić że go w końcu dopadli^^.
czyli spokojnie mogę mieć to na dysku i nie będzie problemu tak?
tak możesz.. gra jest wersja ogólno dostępną dla wszystkich przez trasformacje z p2p na f2p wiec jak jest FREE TO PLAY to chyba wiadomo o co chodzi...
i jak nie mieszałeś w pilkach to nic złego Ci nie zrobią
Każdą grę czy to f2p czy to p2p można mieć na dysku, nie można tylko ingerować w ich pliki. Nikogo to nie obchodzi i obchodzić nie powinno w co kto gra. MMO to nie problem piractwa, większy chyba jest nielegalny windows, o ile takiego posiadasz. (: