Cześć mam pytanie mam 30 lvl EterTechem i chciałem zadać pytanie apropo Daevanion setu na 30 lvl czy jest on możliwy do zdobycia jeśli tak to jak?
Aion Pytanie
jezeli chodzi ci o set itd do lvlowania, to byl razem z boxem eq Na 65l z eventu skonczyl sie tydz temu czy jakos tak 28 w srode chyba.
Jak zaczales grac po srodowym maintku to juz farmisz normalnie
Ponoć dostaje się questa na 30 lvl na ten właśnie set
tak btw szukam jakiegoś spoko legionu ;v kogoś do pomocy żeby pokazał grę
Ponoć dostaje się questa na 30 lvl na ten właśnie set tak btw szukam jakiegoś spoko legionu ;v kogoś do pomocy żeby pokazał grę
polscy gracze nie korzystaja z for, w grze masz taka niebieska strzalke w gore na dole ekranu i tam masz poszukaj legion findera i tam szukaj.
65lv i sie bedziesz sprzetem martwil, teraz rob kampanie i mocno niebieskie q na przemian z instancjami (16-22 2x/3x wejdz haramel), 25-28 zrob 2x-3x nochasa training camp, potem pare razy do 35 fire temple. Od 37 do 41 5x solo insta kromeda potem na 47-50 pt insta amda stronghold i teo lab, potem kolejna to w duo jak znajdziesz klera 53+ BT TEMPLE ze scrollem na koks i herbatka na rep. expa i masz 57.
Na koncu od 57 bodajze masz inste w pt rentum base i tam az do 65 i nasz 65, od 60 raz solo zrob solo inste w vengar. mantor
pomiedzy q:
zolte->mocno niebieskie->insta dopiero od gelkmaros (mapa na 50+) zacznie ci brakowac z zoltych i mocnoniebieskich expa i wtedy robisz jeszcze jasno niebieskie.
Nie zajmuj sie setami tylko 65lv bij to kwestia 2tyg max grajac po 3-4h.
Jest Daevanion set na 30 lvl, lecz nie jest wart zachodu. Kiedyś było tak że by zdobyć jedną część owego setu trzeba bylo dobić postać na 30 lvl i tak 5 razy. Wątpię by coś się zmieniło.
Cześć mam pytanie mam 30 lvl EterTechem i chciałem zadać pytanie apropo Daevanion setu na 30 lvl czy jest on możliwy do zdobycia jeśli tak to jak?