Aion ranger kilka porad

Witam. Mam pytanie na temat rangera otóż dzisiaj wróciłem do gry i zdałem sobie sprawę, że mój ranger ma tylko 58lv. Rozumiem, że na ten lv to tylko besh temple (gram na wersji EU) jednak czy ranger ma tam jakieś szanse solo? Mam po koledze konto z bardem 65lv średnio ubrany ale wogóle nie umiem nim grać. Myślałem, że nim wyczyszcze besh temple z rangerem na plecach ale było by miło jakby mi ktoś mógł opisać co jak używać. Nie zależy mi na bardzie tylko na tym by szybko wyexpić rangera bez buffow mam 689 atk i 321 crt. 9,4k HP 1,5k defa. Z góry prosiłbym o odświerzenie mi informacji. Było by mi bardzo miło jakby jakiś grający ranger objaśnił mi jak ewentualnie czyścic besha rangerem solo

Wbij 65, zrób najlepszy łuk na jaki cię stać i potem tak SLEEP arrow, rączka na predkosc podkładania płapek, podkładasz 3 płapki i bombujesz czym sie da

Mając 58 lvl lecisz po kolei wszystkie ciemno-niebieskie questy, potem kampanijne, a jak w danym momencie ich brakuje to lecisz instancje i tak do 65.

Jest wogole sens ruszac rangera na 5.0? Wlasciwie patrze na inne klasy ktore maja self heal i mane to nie wiem w czym ten ranger ma byc lepszy. Ktos doradzi czy nie strace czasu a na koncu sie rozczaruje ta klasa?

Tego juz nikt ci nie powie - gwarantuje ci tylko ze nie ma tu hokus pokus i na lvl capie grasz inaczej. Jak ci sie nie podoba teraz ranger to na 65 tez nie spodoba sie. A jak lubisz go teraz to i pozniej, lol :D.

A jest sens grac bardem? Przeciez inne klasy maja lepszy dps (i to zakladajac ze ty masz 5 minut, a inni minute)

A jest sens grac gladiatorem? Przeciez inne klasy bija na dystans

A jest sens grac magiem? Przeciez inne klasy doskocza i zdychasz zanim cos wycastujesz

A jest sens grac sinem? Przeciez inne klasy rzuca stuna i lezysz

i tak dalej i tak dalej....

A w czym ranger jest dobry? Moim zdaniem w dpsie na odleglosc... ale co ja tam wiem, moze akurat ma byc dobry w healowaniu :P. Skoro juz go na taki lvl wbiles (bo zgaduje ze to ty grales a nie konto od kolejnego znajomego) to ja bym wbil go na maxa. A potem sie nim pobawil na lvl capie, golda zarobil i wtedy ewentualnie zrobil nowa postac - o wiele latwiejszy start : gold pack, kinah, eq, inne pierdółki bedzie można zalatwiac z tego rangera :D

oprócz clera i tanka ma wszystkie klasy na 65 i ranger imo jest bardzo fajną klasą i znakomicie się sprawdza przeciwko "klociarzom" , dodatkowe jego zalety hide, 2x oczko do wykrywania (standardowe i polepszone), stuny , silent, w grupie niekiedy bardzo przydatny poza tym na pve i instach , jak już masz w miare gear, można wykręcić bardzo duży dps na nim

Witam. Mam pytanie na temat rangera otóż dzisiaj wróciłem do gry i zdałem sobie sprawę, że mój ranger ma tylko 58lv. Rozumiem, że na ten lv to tylko besh temple (gram na wersji EU) jednak czy ranger ma tam jakieś szanse solo? Mam po koledze konto z bardem 65lv średnio ubrany ale wogóle nie umiem nim grać. Myślałem, że nim wyczyszcze besh temple z rangerem na plecach ale było by miło jakby mi ktoś mógł opisać co jak używać. Nie zależy mi na bardzie tylko na tym by szybko wyexpić rangera bez buffow mam 689 atk i 321 crt. 9,4k HP 1,5k defa. Z góry prosiłbym o odświerzenie mi informacji. Było by mi bardzo miło jakby jakiś grający ranger objaśnił mi jak ewentualnie czyścic besha rangerem solo