Aion Serwer!

Witam!

Zamierzam zacząć grać w Aiona, zastanawiam się nad wyborem serwera.

Co myślicie o serwerze PL? Dużo jest tam graczy?

Czy lepiej wybrać jakiś inny? Zależy mi na tym, żeby było dużo graczy, ale także dużo Polaków.

Dzięki.

Pozdrawiam.

Server Pl to jedyny server na , ktorym oplac sie grac i zaczynac :) Wszyscy pl tam przechodza.

Jeśli chodzi o PL to wiadomo jak to na naszych rodzimych serverach pełno gimbazy i trolli, ja nie dałem rady długo tam grać a na chat nie dało się czasami patrzeć. Jeśli jesteś ogarniętym graczem to polecam Nexusa albo Anuharta, gra tam też dużo Polaków, jest sporo Polskich gildi.

@up od kiedy PL server to jedyny na którym opłaca się grać ? może tak było miesiąc lub 2 po wystartowaniu ale teraz to już jest jak na reszcie. I jakoś nie widzę aby ludzie przechodzili na Polski server, Ci co mieli uciec to już to dawno zrobili a reszta została a wręcz mogę powiedzieć, że coraz więcej Polaków spotykam na zagranicznych serverach którzy mają już dość Barusa albo zaczynają swoją pierwsza przygodę z Aionem.

Jeśli chodzi o PL to wiadomo jak to na naszych rodzimych serverach pełno gimbazy i trolli, ja nie dałem rady długo tam grać a na chat nie dało się czasami patrzeć. Jeśli jesteś ogarniętym graczem to polecam Nexusa albo Anuharta, gra tam też dużo Polaków, jest sporo Polskich gildi. @up od kiedy PL server to jedyny na którym opłaca się grać ? może tak było miesiąc lub 2 po wystartowaniu ale teraz to już jest jak na reszcie. I jakoś nie widzę aby ludzie przechodzili na Polski server, Ci co mieli uciec to już to dawno zrobili a reszta została a wręcz mogę powiedzieć, że coraz więcej Polaków spotykam na zagranicznych serverach którzy mają już dość Barusa albo zaczynają swoją pierwsza przygodę z Aionem.

Nexus i anuhart to prawie wymarle servery z 65 wymaxowanymi w najlepszy gear ...nieosiagalnym dla nowych graczy....

@UP ...caly czas jest tak samo wiec prosze nie pisz , ze tak nie jest bo wszyscy tam migruja...a to ze qitnales z pl servera bo pewnie nagminnie cie zabijali i nie dobiles maxa wiec nie wiem po co w ogole sie wypowiadasz na temat tego servera ??

Graj na Barusie. Aktualnie sam tam zacząłem. Sporo nowych graczy w początkowych lokacjach.

Nexus i anuhart to prawie wymarle servery z 65 wymaxowanymi w najlepszy gear ...nieosiagalnym dla nowych graczy....@UP ...caly czas jest tak samo wiec prosze nie pisz , ze tak nie jest bo wszyscy tam migruja...a to ze qitnales z pl servera bo pewnie nagminnie cie zabijali i nie dobiles maxa wiec nie wiem po co w ogole sie wypowiadasz na temat tego servera ??

Nie chce się z Tobą dyskutować bo właśnie pokazujesz zachowanie ludzi z Barusa oraz jego poziom, również nie chciałbym się zniżać z dyskusją do takiego stanu. Tak więc jeśli ktoś chce sobie oszczędzić nerwów i przyjemnie pograć z rodakami to polecam Nexusa albo Anuharta.

Akurat zarcu ma racje... te servery sa wymarle. Lepiej zacznij na spata albo perento

Nie chce się z Tobą dyskutować bo właśnie pokazujesz zachowanie ludzi z Barusa oraz jego poziom, również nie chciałbym się zniżać z dyskusją do takiego stanu. Tak więc jeśli ktoś chce sobie oszczędzić nerwów i przyjemnie pograć z rodakami to polecam Nexusa albo Anuharta.

Jak pisze CEN tez wybralbym Spartalosa albo Perento, jeszcze kilka lat temu sporo osob uciekalo z Nexusa, Aunhart jest mniej wymarly od Nexusa, ale nadal i tak najlepiej isc na te servery ktore podal pan wyzej lub jesli chce sie grac z polakami to na Barusa.

W sumie oba servery, Nexus i Aunhart mogliby zrobic merge i polaczyc je z Spartalosem i Perento.

Gameforge ogolnie moglby zrobic merge serverow, tak zeby po 5k online bylo :D to i economia by sie znacznie poprawila a pvp bardziej by ozylo.

BTW. Na barusie wszystko jest epicko tanie co powoduje ze ciezko nowym zarobic (jak wiemy ludzie co farmili MB sa milionerami), skiny zamiast 80-100kk ida po 20-30kk, unknow id crystal schodzi 500k za 10szt. a powinny po 5kk

Server jest nowy dlatego jest tani - ludzie wyfarmili sie z poczatkku ....jest pelno tego na rynku wiec czemu ma byc drogo? Skin za 100kk? hm chyba pomyliles z bronia z ug z enchantem na 15 :) Bo z tego co widze raczej nie orientujecie sie za bardzo. Perento , spalatos? hmm dziwne , ze na barusie gra wiekszosc topowych graczy ze spalatosa perento nexusa anuharta ...bo wszyscy tu przeszli przechodza...wiec nie wiem po co piszecie , ze oplaca sie tam grac skoro sie nie oplaca?? Napewno znacie osoby topowe z barusa i wiecie kto gdzie gral i kto przeszedl na barusa...eh Wypowiadaja sie jak zwykle "znawcy" Aiona :) Na innych serverach polakow juz praktycznie nie ma .

#6 icon_share.png

post_offline.pngdadziu@ podaj jaki miales nick na barusie :) jezeli byles chociaz troche znany , ze ttak narzekasz na barusa jaki to zly server jest , to na bank kojarze Cie :)
CENIGHT@ dlaczego piszesz , ze cos powinno kosztowac 5kk?? 10id mozna wyfarmic w kilka chwil wiec nie wiem skad wziales cene 5kk-5kk moze kosztowac na servie gdzie gra 1000online i nie ma kto tego farmic + ludzie robiacy runadium/kata a na barusie takich jest bardzo malo

Witam!

Zamierzam zacząć grać w Aiona, zastanawiam się nad wyborem serwera.

Co myślicie o serwerze PL? Dużo jest tam graczy?

Czy lepiej wybrać jakiś inny? Zależy mi na tym, żeby było dużo graczy, ale także dużo Polaków.

Dzięki.

Pozdrawiam.