Wczoraj pobral mi sie 1 na 9 partow z aiona. Odpalam gre i troche pogralem. Podczas gry pobralo mi part 2 i 3 po czym wyłączylem komputer. Teraz odpalam i z automatu aktualizacja GF Live po czy próbuje odpalic gre i wywala mi
Resetowalem komputer, robilem reinstall launchera i dalej nic. Chce to jakos poskladac, iz niechce mi sie pobierac kolejny tego samego.
Aion sie wysypal?
trwają teraz prace techniczne, poczekaj aż je skończą, być może cały czas wstawiają, zmieniają coś nowego...
@Edit. Mala pomyleczka. Pobralo mi tylko part2 i to wlasnie przy jego aktualizacji wywala mi error.
Musisz zaczekać, bo do gry też nie da się wejść, więc pewnie dalej trwają prace.
Kumplowi pobiera normalnie.
To jeszcze znalazlem
"
Prawdopodobnie zbyt duzo razy wylaczyles pobieranie czasami tak sie dzieje.
Prawdopodobnie zbyt duzo razy wylaczyles pobieranie czasami tak sie dzieje.
Tak to jest przyczyna :-) Delete, redownload i po sprawie.
Wczoraj pobral mi sie 1 na 9 partow z aiona. Odpalam gre i troche pogralem. Podczas gry pobralo mi part 2 i 3 po czym wyłączylem komputer. Teraz odpalam i z automatu aktualizacja GF Live po czy próbuje odpalic gre i wywala mi
Resetowalem komputer, robilem reinstall launchera i dalej nic. Chce to jakos poskladac, iz niechce mi sie pobierac kolejny tego samego.