AION - szukam konta Veterana

Witam szukam kogoś kto ma konto veterana na grze AION sam już nie gra i mógłby oddać konto w dobre ręce (patrz ja) ...z góry dziękuje a o kontakt proszę na gg.7656676

ps. kiedyś też miałem takie konto ale po zmianie wydawcy nie grałem i nie mam pojęcia jak na nie wrócić ,czy jest to jeszcze ogólnie możliwe ?

pozdrawiam ...

a po co CI konto veteran....nikt ci go za darmo pewnie nie odda wiec szukasz na marne :) tak czy tak gold packa musisz kupowac na end game ...kosztuje on 30-40kk co jest bardzo mala iloscia kinah w grze :) a gold packa mozesz kupic w grze 1 na meisiac na koncie starter.na 65 i tak dostajesz item warty ponad gold packa wiec to zaden problem w elgionie ugadac sie by ktos Ci kupil a ty oddasz kase zaraz

PS. Jakiej zmianie wydawcy :o ?? konta veteran wprowadzone zostakly dopiero przez gameforge rozdawali je za kazde zalozone konto na cbt + starzy subskrybenci je dostalii z Europy...

Witam szukam kogoś kto ma konto veterana na grze AION sam już nie gra i mógłby oddać konto w dobre ręce (patrz ja) ...z góry dziękuje a o kontakt proszę na gg.7656676

ps. kiedyś też miałem takie konto ale po zmianie wydawcy nie grałem i nie mam pojęcia jak na nie wrócić ,czy jest to jeszcze ogólnie możliwe ?

pozdrawiam ...