Aion team

Witam.

Jestem w trakcie pobierania Aiona i jutro rano juz powinienem go miec. Szukam ludzi, ktorzy wraz ze mna rozpoczeli by zabawe z tym tytulem. Przydalby sie tez ktos ogarniety z gra, ktory wprowadzilby nas w rozgrywke. Zastanawiam sie tez nad privem. Na jaki sie deklarujecie: Infinity Aion czy Gamerz Aion?

Zapraszam do gry :)

Odświeżam temat. Nikt nie chce pograćw Aiona? ;P

Najwyraźniej nie....

Nie odświeżaj tematu który ma zaledwie jeden dzień!

Oczywiście infinity, dopiero co był tam wipe. Jak na dzień dzisiejszy jest to najbardziej zaawansowany prywatny serwer do tej gry (do lineage też :P). Mój nick w grze Sinatra, jestem też w jakimś klanie. Napisz do mnie a coś zawojujemy ;)

PS. gram rasą "ludzi"

Tam obydwie rasy to "ludzie" i nawet nie ma podziału na złych czy dobrych.

Na złych czy dobrych jest :D Jedni mają skrzydła białe takie "orłowskie" a drudzy czarne "nietoperskie"

Wywalona gra , mam dopiero 23lvl a tak mi sie podoba

Cleric ;] nick Genialny

To nie jest czy są źli czy dobrzy, nie ma takiego podziału. Przeczytaj historię świata tej gry ;D

Znasz historię- świetnie, potężna wiedza nikomu do niczego nie potrzebna. Niech Ci będzie- gram elyosem.

Btw. Trochę zaintrygowałeś mnie stwierdzeniem, że obie klasy są ludźmi. Mógłbyś rozwinąć swój post i w jakiś sposób to wytłumaczyć?

Nie próbowałem tą drugą rasą oprócz elyos więc jak się pomylę możecie się czepiać.

Poprostu różnica taka że mają inne miasta , ale nie które miejsca są wyśrodkowane przez co cały czas trwa tam walka , wystarczy dobrze poszukać

Zresztą biegając nawet po terenie Elyosian pare razy napadło mnie kilku Asmodianów , oni są jakby mroczni .Może tak nie jest ale tacy sprawiają wrażenie.

P.S Dopiero zaczynam, gram parę dni ...Dzięki za poprawę :lol:

ASMODIAN

Elyos

Witam.

Jestem w trakcie pobierania Aiona i jutro rano juz powinienem go miec. Szukam ludzi, ktorzy wraz ze mna rozpoczeli by zabawe z tym tytulem. Przydalby sie tez ktos ogarniety z gra, ktory wprowadzilby nas w rozgrywke. Zastanawiam sie tez nad privem. Na jaki sie deklarujecie: Infinity Aion czy Gamerz Aion?

Zapraszam do gry :)