Witam Witam. Moim drodzy koledzy po fachu mam wielki dylemat i zastanawiam się grą w Aiona i nad wyborem postaci Templar vs Gladiator chciałbym znać waszą opinie na ten temat. Co mnie ciekawi która postać jest przede wszystkim lepsza w pvp,pve bardziej potrzebna w party raidach mas pvp itp. Dzięki i mam nadzieję na szybka odpowiedz. Pozdrawiam.
Aion:Templar vs Gladiator
W aionie nie ma takiego czegos "ktora lepsza do pvp" poprostu zalezy jaki wolisz styl gry. Templar to typowy tank (duzo obrony 1h sword/mace+ shield)
Gladiator rowniez jest tankiem lecz posiada on troche wiekszy dmg i mniej obrony (2x 1h sword do pvp /2h polearm do pve)
Sam musisz wybrac
@UP
Epic
Od kiedy to glad do pvp używa dual wielda, każdy za coś takiego cię wyśmieje. DW = PvE Polearm=PvP.
Templarzy 1h+Shield używają tylko w party pve (trudniejsze bossy), na codzień używa się 2h sworda, a do PvP tylko i wyłącznie GreatSword. Glad expi szybciej, ale w endgame ludzie jako tanka biorą Templara, np. na BT potrzebujesz pve gear lub mieć skill, aby wytankować bossy, a jak już będzie Templar to nie licz, że cie wezmą jako DPS
@Up wyśmiałem Cię z płaczem hahahahahahahahahhahahah
Glad : Spear - PvE DW (najlepiej dual mace) do PVP ! mam glada crit 55 z dual mace +10 i critam nawet po 4k czasami w Amo rank 1-3 więc nie pitol mi tu takiego czegoś !
ja od siebie polecam glada , może być tankiem (gorszym ale to też tank) i mocnym dps , od 1-31 dostaje po d*pie na pvp ale potem nikt mu nie podskoczy
Manastony full crit.
PS. Glad je Templara na wyższych lvl.
poczytaj o grze zanim zadasz kolejne pytanie (jak dla mnie bez sensu, rozumiem porównywać 2 typy klasy która spełnia te samą role w party). prosciej będzie sie tobie grało gladiatorem bo wątpie abyś miał jakieś głębsze pojęcie o Tankowaniu..a nie chce abyś potem był rozczarowany jak party Cię zj***e za nieudany rajd bo tank dal d*py. sorry za hejt ale czasem az sie prosi bo brak wlasnego myslenia boli
Dobra wybrałem już gram templar a co tankowania to mam duże doświadczenie gdyż bardzo dużo grałem tankami w Lineage 2 więc przemilczę to co napisałeś. TEMAT DO ZAMKNIĘCIA
Dobra wybrałem już gram templar a co tankowania to mam duże doświadczenie gdyż bardzo dużo grałem tankami w Lineage 2 więc przemilczę to co napisałeś. TEMAT DO ZAMKNIĘCIA
Temat zamykam.
Witam Witam. Moim drodzy koledzy po fachu mam wielki dylemat i zastanawiam się grą w Aiona i nad wyborem postaci Templar vs Gladiator chciałbym znać waszą opinie na ten temat. Co mnie ciekawi która postać jest przede wszystkim lepsza w pvp,pve bardziej potrzebna w party raidach mas pvp itp. Dzięki i mam nadzieję na szybka odpowiedz. Pozdrawiam.