Aion? Tera? ArcheAge? - OD NOWA :)

Hej hej!
Uwaga poważne ogłoszenie:

Szukam osób stabilnych i pow. 16rż.
Męczą Cię gry z doskoku raz na tydzień? Chciałbyś grać stale z jedną ekipą? Ciągle wykruszające się osoby i w końcu martwa rozgrywka w pojedynkę Cię irytuje?
To ogłoszenie więc jest dla Ciebie.

Proponuję gry ww. (aczkolwiek na inne propozycje nie pozostaję zamknięta) na discord / ts.
Zainteresowany/a? Zapraszam do kontaktu.

*Pisząc osoby stabilne - mam na myśli ruskie dzieci (czyt. nadpobudliwych krzykaczy,
nie jesteście targetem do którego kieruję ogłoszenie). Szanujmy siebie i swój słuch ;)

Jeśli chodzi o mnie to właśnie kończę ściągać Tere więc jeśli większość wybierze tę grę to chętnie z wami pobiegam.

Z chęcią zagram. Archage jest ok. Tera ujdzie. Aion odpada. Wolałbym jednak produkcje bardziej nastawione na kooperacje. Nowe mmo mają to do siebie, że, aż do end game, mmo jest tylko z nazwy.

Ja też jestem chętny. w Aiona/Tere grałem, Archeage jest mi obce więc chętnie bym spróbował ;P

Witajcie! ;)
Sprawa wygląda następująco: trójka osób zgłaszających się do mnie na prywata, najbardziej obstawia ArcheAge.
Jeśli i wy skłonilibyście się ku AA, prosiłabym o wymiar godzin w których jesteście gotowi grać.

Jeżeli AA to na europejskim serwerze Rangora powstała dosłownie dwa dni temu polska gildia. Jeżeli Aion to właśnie z kumplem założyliśmy nowy legion i szukamy dobrych duszyczek do wspólnej gry.

Gildia, gildii nie równa. Jedni sypną wskazówką ,,z góry'' i dla niektórych to jest super. Nie neguję. Aczkolwiek milej jest polatać z kimś ramię w ramię po spotach. Przynajmniej mi.

straciłem ochotę na archeage, dalsze pomysły?

na wersji eu też tak jest?

O pay2win nie mówię, bo archeage jest zbalansowany pod tym wzgledem. Ale przypomniałem sobie jak wyglądało tam pvp. Właśnie tak

Z miłą chęcią również zagram w AA, jeszcze w tą gre nie grałem.

Jakoś AA do mnie nie przemawia, z Aionem miałem do czynienia, ale z tego co wiem to ta gra powoli umiera. Kiedy planujecie rozpocząć grę w Archeage?

Ja również ponownie zaczęłam grać w AA. Chętnie z wami pogram, bo nie ma to jak grać w grupie :) Mój nick w grze to: Yokoneechan

178.217.184.85 jak ktoś już pobierze AA to zapraszam :D

Parę dni temu złożyłem ekipe w ArcheAge z którą gramy od 1 lvla, kombinujemy jak ustawić się pod endgame i wspólnie zarabiać. Wspólnie expimy, wspólnie walczymy i wspólnie się bawimy. W tej gildii nie chodzi o twój GS, ani o to czy twoim battle petem jest master card, szukam ludzi z ambicją i polotem, którzy chcą swoją kreatywnością wspomóc całą społeczność. Grupa ta nie ma na celu zrzeszać graczy archeage, ma na celu pomóc zawrzeć nowe znajomości, być może przyjaźnie, by nie tylko pograć razem ale nawet spotkać się jeśli będzie ktoś miał ochotę, wyjść na piwo czy do parku wspinaczkowego. Jeżeli naprawdę zależy wam na ekipie, która gra nie tylko dla samego kontentu gry, ale dla siebie nawzajem to gorąco was zapraszam. Ja sam gram prawie 3 lata, a oprócz mnie jest jeszcze parę takich osób w gildii, także porady, przekazywanie wiedzy oraz triki, które pozwolą na efektywniejszą grę są przekazywane na co dzień bez żadnych tajemnic. Wszystkich chętnych zapraszam na ts: skillfactory.info, mam nadzieje, że do usłyszenia- miłego popołudnia! :)

Tak jak już zdążył napisać kolega Haxioor, zapraszamy na ts'a dot. AA 178.217.184.85 od godziny 20:30 dnia dzisiejszego.
Wszystkie szczegóły do ustalenia na ts.

Zapraszam na TS wszystkich chętnych :)

Szybka instrukcja obsługi TS3:

1. Ściągam ze strony http://teamspeak.com/downloads

2. Po ściągnięciu klikam w "Połączenia" -> "Połącz" i kopiujemy 178.217.184.85 do zakładki "Serwer adres" i naciskamy dolny przycisk "Połącz"

3. Jupi jesteśmy na serwerze

Hej hej!
Uwaga poważne ogłoszenie:

Szukam osób stabilnych i pow. 16rż.
Męczą Cię gry z doskoku raz na tydzień? Chciałbyś grać stale z jedną ekipą? Ciągle wykruszające się osoby i w końcu martwa rozgrywka w pojedynkę Cię irytuje?
To ogłoszenie więc jest dla Ciebie.

Proponuję gry ww. (aczkolwiek na inne propozycje nie pozostaję zamknięta) na discord / ts.
Zainteresowany/a? Zapraszam do kontaktu.

*Pisząc osoby stabilne - mam na myśli ruskie dzieci (czyt. nadpobudliwych krzykaczy,
nie jesteście targetem do którego kieruję ogłoszenie). Szanujmy siebie i swój słuch ;)