Aion Transfer

Witam .. Czy istnieje możliwość transferu postaci z servu niemieckiego na serv angielski? .. Bo szlak mnie trafia z szwabami .. Gdzie i co mam napisać , proszę o pomoc i wielkie dzięki : ) . A lvl mam 20 sorc i dlatego nie chce mi się od nowa zaczynać : )

PS . Ci którzy mają problem z wyświetleniami serwerów bo mają klienta z prv .

Wchodzimy w folder Aiona w którym zauważymy folder L10N wchodzimy w foldery ENU , 1_enu , 2_enu wchodzimy zauważamy folder "data" i w tym właśnie folderze znajduję się plik serverlist który usuwamy :) . Wszystko powinno pięknie działać :D

Raczej nie da rady. Ja na twoim miejscu najpierw napisałbym do supportu czy istnieje taka możliwość, a nie na forum...

A informacja zawarta w 'PS' to tak dla zapełnienia pustego pola?

Nie . Po prostu chcę pomóc ? Gdyż po co pobierać 3,5gb od nowa? Skoro pliki serverlist to tylko 1kb ;)

Kurde ja wgl maila nie mogę dorwać ; / Mógłbyś dać pełną nazwę?

warn_ico.png
Warn za double post. -Revolutio

Witam .. Czy istnieje możliwość transferu postaci z servu niemieckiego na serv angielski? .. Bo szlak mnie trafia z szwabami .. Gdzie i co mam napisać , proszę o pomoc i wielkie dzięki : ) . A lvl mam 20 sorc i dlatego nie chce mi się od nowa zaczynać : )

PS . Ci którzy mają problem z wyświetleniami serwerów bo mają klienta z prv .

Wchodzimy w folder Aiona w którym zauważymy folder L10N wchodzimy w foldery ENU , 1_enu , 2_enu wchodzimy zauważamy folder "data" i w tym właśnie folderze znajduję się plik serverlist który usuwamy :) . Wszystko powinno pięknie działać :D