Witam, mam problem, pewnie banalny, ale nie potrafię sobie z nim poradzić.
Tak jak wyczytalem Aiona ściągnałem przez NCSoft Launcher, następnie pobrałem ten pliczek ~100mb i gdy go odpalam, to instaluje go w jakimś osobnym folderze, kiedy konczy się instalacja wyskakuje okienko z zapytaniem czy nie chciałbym skopiować zamiast ściągac wszystkiego od nowa. I tutaj pojawia się problem, ponieważ gdy wcisnę Yes to pojawia się takie czarne okienko, pokazują się tam jakies napisy gdzie na poczatku pisze Copying, nic by nie bylo w tym dziwnego, poza tym, ze po odczekaniu ponad 30min nic się z tym nie działo, natomiast, gdy po pokazaniu się zapytania wciśnę No to pojawia się Launcher i tam mam 2 opcje do wyboru, albo Check Files, gdzie pasek po paru sekundach łąduje się do 85% i przez nastepne xxx minut ściągają się jakies pliki, a % nie idą w górę, albo wciskam Start Update i gra ściąga mi się od nowa. Jestem w kropce bo nie mam zielonego pojęcia, którą opcję wybrać, aby nie okazało się, że zmarnowałem tyle czasu niepotrzebnie.
Domyślam się, że rozwiązanie problemu jest pewnie dla większości banalne, jednak ja nie mam pojęcia jak to ruszyć, aby było dobrze.
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam
@Edit: Juz nie ważne, poradziłem sobie. Można zamknąć.