Również polecam. Zacna grupa, chętna do pomocy i wprowadzenia w świat Aiona
[Aion] Utgard
Na tą chwilę najbardziej potrzebujemy Healer'ów i Tanków.
Kontakt Team Speak: metaplay.pl
Zapraszamy serdecznie!
Zabawa jest przednia, a każdy dzień nawet z porankiem lewonożnym skutecznie rozweselony i poprawiany do granic możliwości.
Zachęcamy do wspólnej gry i rozmowy.
Pozdrawiam cieplutko.
Bump
Zapraszamy serdecznie raz jeszcze do wspólnej gry i dołączenia do naszego legionu.
Rekrutacja wciąż otwarta
Rekrutacja jest nadal otwarta.
Raz jeszcze zachęcamy do wstąpienia w nasze szeregi.
Odświeżam.
Przypominamy, że ciągle tutaj jesteśmy i czekamy na nowych, zaangażowanych i ambitnych graczy.
Zapraszamy do wstąpienia w nasze szeregi.
Do zobaczenia w grze!
Ja chętnie się dołącze do was tylko ściągam aiona jestem osobą pracująca w tym tygodniu mam pracę od 14 Eli czy asmo i czy opłaca się kupować starter dla początkujących aionie
Ja chętnie się dołącze do was tylko ściągam aiona jestem osobą pracująca w tym tygodniu mam pracę od 14 Eli czy asmo i czy opłaca się kupować starter dla początkujących aionie
Asmo na serwerze Barus. Moim zdaniem nie opłaca się. Na 55 lvl dostajesz Gold Pack'a na 7 dni. Wystarczy wbić 66 lvl. Odpalić Gold Pack'a na 66 lvl. Pójść z nami na Library of Knowledge. Sprzedać loot z Library of Knowledge i masz 120mln Kinah.
Zapraszamy serdecznie mile widziani są nowi gracze, a nasza ekipa z miłą chęcią wytlumaczy i pomoże zawsze we wszystkim.
Team Speak: metaplay.pl
Kanał: "Rekrutacja"
See you in game ^^
Asmo na serwerze Barus. Moim zdaniem nie opłaca się. Na 55 lvl dostajesz Gold Pack'a na 7 dni. Wystarczy wbić 66 lvl. Odpalić Gold Pack'a na 66 lvl. Pójść z nami na Library of Knowledge. Sprzedać loot z Library of Knowledge i masz 120mln Kinah. Zapraszamy serdecznie mile widziani są nowi gracze, a nasza ekipa z miłą chęcią wytlumaczy i pomoże zawsze we wszystkim. Team Speak: metaplay.pl Kanał: "Rekrutacja" See you in game ^^
Okej to wpadnę po kolo23
Jest teraz ktoś ogarnięty na tsie?;P
Jest teraz ktoś ogarnięty na tsie?;P
Zawsze ktoś jest
ja bym chciała dołączyć, ale jak na razie mam tylko 1 lvl
Witam, cześć i czółkiem.
Pragnę poinformować, że rekrutacja nadal trwa.
Ponadto ostatnio zaczęło zgłaszać się Was coraz więcej za co bardzo dziękujemy i jesteśmy mile zaskoczeni tym faktem.
Natomiast pamiętajcie, że poszukujemy osób dorosłych 18+, gdyż to pozwoli nam na komfort w kontakcie z naszymi członkami legionu, którzy mają troszkę więcej latek. Chcielibyśmy stworzyć grupę szanujących się, zgranych i ciepłych osób.
Zapraszamy
W jakich dniach i godzinach można Was spotkać online?
W jakich dniach i godzinach można Was spotkać online?
Praktycznie cały czas ktoś jest. Po wejściu na TS wbij na Aion Utgard>Rekrutacja.
Nie sugeruj się, bo TS jest tak ustawiony, że jak wchodzisz to nie widzisz kto jest na kanałach
Legion Utgard Poszukuję aktywnych graczy. Jesteś nowy? Lub po prostu szukasz ludzi do wspólnej gry? Zapraszamy do gry z nami, oferujemy wspólne wypady na instancję, pomoc nowym graczom w Questach. Wiek 18+ Zapraszamy na nasz Team Speak: metaplay.pl
Legion Utgard>Rekrutacja
Zaczep: graczy o nick'u: Adartaer, Yeviel lub Meriuun.
Witam ponownie!
Przypominam jak zwykle o naszej otwartej rekrutacji.
Nasza przyjazna i wesoła gromadka zachęca do wspólnego przemierzania świata Aiona.
Jesteś ambitny i lubisz wyzwania? Jeśli tak to ten legion jest idealnym miejscem dla Ciebie!
Nie czekaj i już dzisiaj porozmawiaj z nami na TeamSpeak'u i dowiedz się o nas więcej.
Zapraszam serdecznie.
Ewelina - Niyome
Witam w ten piękny dzień.
W grze możemy już poczuć magiczny smak świąt - to doskonała pora żeby zacząć wspólną grę!
Zapraszam do dołączenia w nasze szeregi, bo tylko u nas znajdziesz tak rodzinną atmosferę jaką czuje się w święta!
Wspólne instancje, pomoc w szybkim wyexpieniu postaci - to nie problem!
Zgłoś się do nas już teraz jeśli jesteś ambitny i masz nieziemskie poczucie humoru.