[Aion] Utgard

Barus to serevr gdzie sporo ludzi  zaczyna orzygode z MMO bo est po polsku i polski...grupki , ktore robia  insty bez wiekszego problemu maja swojego grono zazwyczaj i nikomu o tym nie mowia...Poziom na Barusie zawsze byl slaby,...ludzie mieli problem z najprostyszmi instami typu rentus ...

No nie wiem ja gram po angielsku i wszyscy moi znajomi i ludzie z Legionu tak samo. 3/4 z nas zaczynało na becie na Nexusie jeszcze. Także nie wiem może Barus to Twój pierwszy serwer, ale nie nasz.

No nie wiem ja gram po angielsku i wszyscy moi znajomi i ludzie z Legionu tak samo. 3/4 z nas zaczynało na becie na Nexusie jeszcze. Także nie wiem może Barus to Twój pierwszy serwer, ale nie nasz.

gralem od poczatku nexusa..od poczatku barusa...od zawsze Barus byl za wiekszoscia serverow.

Pamietne czasy jak ludzie dobierali innych z innych srverow zeby cos zrobi bo na Barusie nie bylo na tyle wygerowanych lub ogarnietych :)

Jakoś inaczej Ci to napisać żebyś zrozumiał?

Wiem o co chodzi aby nie pasc, wystarczyl tylko ogarniety cler 2x, bard support+dps i robiliśmy bez problemu, jak bym tylko miał lepszego kompa to bym nagrał filmik, może kiedyś, choć teraz to bez znaczenia bo teraz już sporo osób ma 75 więc idzie lajtowo

Wiem o co chodzi aby nie pasc, wystarczyl tylko ogarniety cler 2x, bard support+dps i robiliśmy bez problemu, jak bym tylko miał lepszego kompa to bym nagrał filmik, może kiedyś, choć teraz to bez znaczenia bo teraz już sporo osób ma 75 więc idzie lajtowo

Ok może to ja się źle wyraziłem :P chodzi o to żeby tą 3 głowę zbić tak szybko, żeby nie powtarzać znowu drugiej fazy z Jotunami. :D Uwierz mi, że to nie jest takie łatwe, wiem bo też chodzę na GoK, ale od nas z Legionu to musi naprawdę mocne pt pójść żeby to zrobić :) Jak 3 głowa padnie za pierwszym razem bez powtarzania 2 fazy instancji to dostaje się dodatkowo 300 baniek exp'a :D

Ok może to ja się źle wyraziłem  chodzi o to żeby tą 3 głowę zbić tak szybko, żeby nie powtarzać znowu drugiej fazy z Jotunami.  Uwierz mi, że to nie jest takie łatwe, wiem bo też chodzę na GoK, ale od nas z Legionu to musi naprawdę mocne pt pójść żeby to zrobić  Jak 3 głowa padnie za pierwszym razem bez powtarzania 2 fazy instancji to dostaje się dodatkowo 300 baniek exp'a 

Dobra robota, moja szkoła xD pozdrów Faydee'go ode mnie xd

Jesteś nowym graczem?

A może po prostu nie masz z kim grać?

Dołącz do nas już dziś!

Oferujemy miłą atmosferę, wspólne wypady na instancję, pomoc nowym graczom w Questach, zebraniu EQ i nauczeniu/wytłumaczeniu mechanik na instancjach.

Zostań częścią tworzącej się legendy i zapisz się z nami na kartach historii Aiona!

Team Speak: Utgard.teamspeak.pl>kanał "Rekrutacja"

Serwer: Barus / Strona: Asmo

UTG004.png

Legion Utgard Otwiera Rekrutację!

Zapraszamy do wspólnej gry w szeregach naszego Legionu.

UTG002.png

- Dojrzałość (zalecany wiek 18+)
- Kultura osobista
- Poczucie humoru
- Umiejętność gry zespołowej
- Chęć gry PvP / PvE
- Pozytywne nastawienie do świata i ludzi.
- Aktywność w grze
- Otwartość na współpracę i pomoc wewnątrz Legionu
- Zainstalowany Discord (na fortach i grupowych wypadach pvp wymagana jest przynajmniej obecność na nasłuchu)

UTG001.png

- Miłą atmosferę, kulturalne, przyjazne i pomocne towarzystwo.
- Komunikator głosowy Team Speak.
- Regularne wypady PvE.
- Pomoc w questach solo i grupowych.
- Pomoc w zdobyciu funduszy i przedmiotów w grze.

Zapraszamy serdecznie kontakt w grze pod Nick'ami:

- Adartaer

- Meriuun

- Aknologiaa

- Silverion

-Yeviel/Hubon

Lub bezpośrednio na naszym serwerze Team Speak:

Team Speak

Sekcja Aion Utgard>Kanał Rekrutacja

Odświeżam, rekrutacja wciąż otwarta. Zapraszamy wszystkich serdecznie.

Team Speak:

Utgard.teamspeak.pl

Zgłaszam, że Narakkalli skończone ^^

Cześć, jestem nowa na forum i założyłam konto zainspirowana wczorajszym wypadem na Narakkali. Dla wielu z nas to był pierwszy wypad na tę instancję i jak się okazało zakończył się sukcesem. Mimo, że trochę czasu nam to zajęło, to finalnie się udało i naprawdę było warto poświęcić czas. Fakt, faktem na klawach trochę psioczyłam do klawiatury, bo mam adhd i nie lubię czekać - ale.. było warto. Szczerze to dość szybko się poddałam i spisałam to wyjście na straty (szybko się zniechęcam), ale liderzy dzielnie nas wspierali i motywowali by próbować dalej i nie rezygnować. Naprawdę szacun i podziękowania za poprowadzenie instancji dla Aknologii i Arotisa oraz szacun dla naszych supportów. W moim pt miałam takie leczenie, że czułam się jakbym była nieśmiertelna.

żodyn heilstorm mje nie stroszny. ŻODYN.

Tak z ciekawości zapytam ile wam to zajęło, jaki czas operacyjny +/-aby mieć porownanie na moim serwerze jak grałem, dzięki

Jako że był to pierwszy raz, to oczywiście zajęło nam to sporo czasu, zwłaszcza że ok. 45 min czekaliśmy do odnowienie się form przy klawach bo nie udało nam się za pierwszym razem tego zbić (oglądałam sobie film w międzyczasie żeby głupio nie patrzeć w monitor - Alicja w krainie czarów - polecam). Myślę, że jeśli zrobimy jeszcze ze 2-3 razy oraz gdy całe ally zapozna się z mechaniką tej instancji to wtedy zmierzymy czas. Ja sama byłam trzeci raz na tej instancji i dopiero teraz zrozumiałam o co chodzi. Wcześniejsze dwa podejścia robiłam multiserwerowo w wersji francuskiej. Na szczęście wszystko zostało wytłumaczone tak jak należy przez prowadzących.

Filmik z Narakkalli :)

Nie wiedziałam, że jest nagrywany filmik. Super! :)

No widzisz, na każdym kroku czeka niespodzianka :)

Odświeżam :)

Poszukujemy aktywnych graczy. Jesteś nowy? Lub po prostu szukasz ludzi do wspólnej gry? Zapraszamy do gry z nami, oferujemy, przede wszystkim miłą atmosferę, wspólne wypady na instancję, pomoc nowym graczom w Questach i nie tylko. Wiek 18+. Zapraszamy na nasz Team Speak

Team Speak:

Utgard.teamspeak.pl > Po wejściu na Team Speak nie przejmujcie się, że nie widać innych graczy / ludzi. Musicie zejść na kanał "Rekrutacja" wtedy my dostaniemy "poke" z informacją, że przyszedł ktoś nowy i ktoś do was zaraz przyjdzie.

Odświeżam :)

Zapraszamy do gry z nami wraz w wprowadzeniem nowego Patch'a czekają na nas nowe wyzwania!

Poszukujemy aktywnych graczy. Jesteś nowy? Lub po prostu szukasz ludzi do wspólnej gry? Zapraszamy do gry z nami, oferujemy, przede wszystkim miłą atmosferę, wspólne wypady na instancję, pomoc nowym graczom w Questach i nie tylko. Wiek 18+. Zapraszamy na nasz Team Speak

Team Speak:

Utgard.teamspeak.pl > Po wejściu na Team Speak nie przejmujcie się, że nie widać innych graczy / ludzi. Musicie zejść na kanał "Rekrutacja" wtedy my dostaniemy "poke" z informacją, że przyszedł ktoś nowy i ktoś do was zaraz przyjdzie.

Legion Utgard Poszukuję aktywnych graczy. Przede wszystkim Cler / Chanter pod Support. Tylko “Main” postacie. Zapraszamy na nasz Team Speak: Utgard.teamspeak.pl