Witajcie, przepraszam za zamieszanie, bo tytuł na to wskazuje...
Jestem graczem metina a tzn byłem, mam sure na Negros 51 lvl ale odszedłem znudziło mnie ciągłe bieganie w szarej jak papiero toaletowy mapie i expienie i tak w kółeczko, w sumie raz na jakiś czas minęła mnie jakaś osoba na expowisku i jest dość nudno... nie miałem też znajomych by grać więc grałem sam i usypiałem, ale teraz mam znajomych co chcą ze mną grać i dostosować się do mnie...
Metin do mnie nie przemawia, choć nie wiem czy też warto wrócić na negros i dalej robić coś z surą 51 lvl czy raczej sobie nadzwyczajniej odpuścić, szukam czegoś innego by biegać ale mieć co robić...
Pobrałem Guild Wars 2 oraz Aion oraz Archeage.. w wszystkie gry pograłem po godzince...
Guild Wars f2p ma ograniczenia lewelowe że coś można dopiero od levela, ograniczony kontent ogólnie gra z czasem zmusza do zakupu dodatku...
Archeage grałem krótko ale wydaje się spoko jest co robić na pierwszy rzut oka... jest tego masa i dość ciekawie
Aion, Gameforge to samo co metin i to mnie trzyma, odpowiadają mi płatności sms w sklepie i brak jakiś ograniczeń duże możliwości jak latanie posiadanie własnego domu itd...
Ale nie wiem w którą grę waro jeszcze zaczynać, poświecić czas i pieniądze by coś osiągnąć, mieć swobodę i pocieszyć się jeszcze długie lata grając...
Rozważałem pomiędzy wowem Aionem Guild Wars Archeage a powrotem do metina i jestem w kropce bo nie wiem co zrobić...
najbardziej przypadł mi do gustu aion, ale nie wiem jak z popularnością jego, czy grajątam ludzie czy to umiera czy wręcz przeciwnie?
Jak to się układa w rankingu gier, gdzie warto jeszcze zainwestować i grać cieszyć się grą
Wow odrzuca abonamentem i niewielka iloscia czasu by zdążyć wyfarmić gold a płacić co chwile mi się nie uśmiecha, tak wolę zapłacić sms w isa i coś mieć niż płacićić by wogole sie zalogować
Guild Wars 2 fajna grafika.. ale powoli gra zmusza by ją kupić, nie znam też tej firmy i nie czuje się pewnie
Archeage, miło wygląda choć nie chodzi idealnie płynnie, ale jakoś jej nie ogarniam coś przyciąga mnie do niej ale nie dokonca...
Aion... przemawia wszystkim, ale czy warto
Proszę o szczerą opinie graczy, c zrobić doradzcie