Jak ma się granie za free w Aionie? Da się egzystować, czy widać realną różnicę pomiędzy płacącymi a graczami, którzy walczą bez item shopa?
Aion vs Granie za Free
jak w kazdej grze majac konto veteran praktycznie czas na instach masz rozny tylko ze ta gra opiera sie na meczeniu tych wlasnie instancji...
Ja się z tym nie zgodzę, można zdobywać equip w instancjach oczywiście, ale jak dla mnie ciągłe ich robienie mija się z celem. Zwłaszcza, że niektóre z nich potrafią trwać nawet 3 - 4h na run.
Możemy crafcić equip, który jest lepszy na PvE niż equip z instancji.
Możemy kupować equip PvP za Abyss Pointy, które zdobywamy za PvP, PvE, z questów, siege, chociaż również z instancji.
A druga rzecz jest taka - Gold Pack jest itemem, który można tradować. Tak więc możesz kupić go w grze, bo na pewno ofert nie zabraknie.
Ja się z tym nie zgodzę, można zdobywać equip w instancjach oczywiście, ale jak dla mnie ciągłe ich robienie mija się z celem. Zwłaszcza, że niektóre z nich potrafią trwać nawet 3 - 4h na run.Możemy crafcić equip, który jest lepszy na PvE niż equip z instancji.Możemy kupować equip PvP za Abyss Pointy, które zdobywamy za PvP, PvE, z questów, siege, chociaż również z instancji.A druga rzecz jest taka - Gold Pack jest itemem, który można tradować. Tak więc możesz kupić go w grze, bo na pewno ofert nie zabraknie.
Zapomnialeś dodać, że można zatrzymać się na 30-40 (bo tutaj kupimy i uzbieramy najlepsze eq do pvp na te lvl) i trzaskać abys pointy, gdy juz uzbieramy na najlepszy set w grze no to levelujemy dalej
sluchaj czy widac roznice... hmm starter account nie moze nawet tradeowac czy kupic czegos na aukcji wiec pomysl czy jest roznica
Ja się z tym nie zgodzę, można zdobywać equip w instancjach oczywiście, ale jak dla mnie ciągłe ich robienie mija się z celem. Zwłaszcza, że niektóre z nich potrafią trwać nawet 3 - 4h na run.Możemy crafcić equip, który jest lepszy na PvE niż equip z instancji.Możemy kupować equip PvP za Abyss Pointy, które zdobywamy za PvP, PvE, z questów, siege, chociaż również z instancji.A druga rzecz jest taka - Gold Pack jest itemem, który można tradować. Tak więc możesz kupić go w grze, bo na pewno ofert nie zabraknie.
Dokładna i ujmująca szczegóły odpowiedź , chciałem podobnie odpowiedzieć (55lvl Glad & twink 40lvl sin) ale jeżeli nie nafarmią kaski to nie mają szans na kupienie gold packa.
PS. Farmi się kasę od 45lvl'a na tej mapie hmm (nazwy nie pamiętam) ale tam wypadają bardzo ciekawe itemki warte nawet po 400k za 1 w normalnym sklepiku więc po 45 o kase się nie martwcie
Oraz możecie zrobić tak : zróbcię postać 55lvl z high dmg najlepiej glada , wyfarmcie duuużo kasy a potem zróbcie tzw. Twinka (expimy tylko do 40lvl'a) i farmimi nim abyss pointy chodząc do abysu gdzie latają eliosi/asmo lub możecie zbierać elderyt i go sprzedawać =D
nie nafarmią kaski to nie mają szans na kupienie gold packa
a co mozna go kupic za kase w grze?
Gold pack to taka runa jakby ktora mozna tradowac w grze ( to jakby item z marketu) takze mozna kupic za golda z gry
ostro mam a nie wiedzialem ;p nie uzylem jeszzce ale spoko:D
Bez gold packa niektóre instancje będą miały nawet 180 godzin cooldownu, więc o PVE bez niego można pomarzyć, przez co nawet craftowanie może stwarzać problemy na dłuższą metę, nie wspominając o zarabianiu.
Mam takie głupie pytanie ;] Jak moge kupić od kogoś gold packa w grze, jeżeli starter acc nie mają możliwości trade ?
Z tego co wiem, Gold Packa można kupić od brokera nawet jeżeli mamy starter account. Ten item rządzi się troszkę innymi prawami
Chcecie to sie bawcie na aionie od gf'a ... ja tam zmienilem na Aiona NA i jestem zadwolony ( normalny cd instancji , mozna trade'owac , mozna wszystko ... a w item shopie jakies pierdolki ) . Ping jest znosny ( w granicach 100 - 190 , bez zadnych programow trzecich do obnizania pingow )
Jak ma się granie za free w Aionie? Da się egzystować, czy widać realną różnicę pomiędzy płacącymi a graczami, którzy walczą bez item shopa?