Aion vs Granie za Free

Jak ma się granie za free w Aionie? Da się egzystować, czy widać realną różnicę pomiędzy płacącymi a graczami, którzy walczą bez item shopa?

jak w kazdej grze majac konto veteran praktycznie czas na instach masz rozny tylko ze ta gra opiera sie na meczeniu tych wlasnie instancji...

Ja się z tym nie zgodzę, można zdobywać equip w instancjach oczywiście, ale jak dla mnie ciągłe ich robienie mija się z celem. Zwłaszcza, że niektóre z nich potrafią trwać nawet 3 - 4h na run.

Możemy crafcić equip, który jest lepszy na PvE niż equip z instancji.

Możemy kupować equip PvP za Abyss Pointy, które zdobywamy za PvP, PvE, z questów, siege, chociaż również z instancji.

A druga rzecz jest taka - Gold Pack jest itemem, który można tradować. Tak więc możesz kupić go w grze, bo na pewno ofert nie zabraknie.

Ja się z tym nie zgodzę, można zdobywać equip w instancjach oczywiście, ale jak dla mnie ciągłe ich robienie mija się z celem. Zwłaszcza, że niektóre z nich potrafią trwać nawet 3 - 4h na run.Możemy crafcić equip, który jest lepszy na PvE niż equip z instancji.Możemy kupować equip PvP za Abyss Pointy, które zdobywamy za PvP, PvE, z questów, siege, chociaż również z instancji.A druga rzecz jest taka - Gold Pack jest itemem, który można tradować. Tak więc możesz kupić go w grze, bo na pewno ofert nie zabraknie.

Zapomnialeś dodać, że można zatrzymać się na 30-40 (bo tutaj kupimy i uzbieramy najlepsze eq do pvp na te lvl) i trzaskać abys pointy, gdy juz uzbieramy na najlepszy set w grze no to levelujemy dalej

sluchaj czy widac roznice... hmm starter account nie moze nawet tradeowac czy kupic czegos na aukcji wiec pomysl czy jest roznica

http://www.aionfreetoplay.com/website/featuresdetails/

Ja się z tym nie zgodzę, można zdobywać equip w instancjach oczywiście, ale jak dla mnie ciągłe ich robienie mija się z celem. Zwłaszcza, że niektóre z nich potrafią trwać nawet 3 - 4h na run.Możemy crafcić equip, który jest lepszy na PvE niż equip z instancji.Możemy kupować equip PvP za Abyss Pointy, które zdobywamy za PvP, PvE, z questów, siege, chociaż również z instancji.A druga rzecz jest taka - Gold Pack jest itemem, który można tradować. Tak więc możesz kupić go w grze, bo na pewno ofert nie zabraknie.

Dokładna i ujmująca szczegóły odpowiedź , chciałem podobnie odpowiedzieć (55lvl Glad & twink 40lvl sin) ale jeżeli nie nafarmią kaski to nie mają szans na kupienie gold packa. :D

PS. Farmi się kasę od 45lvl'a na tej mapie hmm (nazwy nie pamiętam) ale tam wypadają bardzo ciekawe itemki warte nawet po 400k za 1 w normalnym sklepiku więc po 45 o kase się nie martwcie

Oraz możecie zrobić tak : zróbcię postać 55lvl z high dmg najlepiej glada , wyfarmcie duuużo kasy a potem zróbcie tzw. Twinka (expimy tylko do 40lvl'a) i farmimi nim abyss pointy chodząc do abysu gdzie latają eliosi/asmo lub możecie zbierać elderyt i go sprzedawać =D

nie nafarmią kaski to nie mają szans na kupienie gold packa

a co mozna go kupic za kase w grze?

Gold pack to taka runa jakby ktora mozna tradowac w grze ( to jakby item z marketu) takze mozna kupic za golda z gry :)

ostro mam a nie wiedzialem ;p nie uzylem jeszzce ale spoko:D

Bez gold packa niektóre instancje będą miały nawet 180 godzin cooldownu, więc o PVE bez niego można pomarzyć, przez co nawet craftowanie może stwarzać problemy na dłuższą metę, nie wspominając o zarabianiu.

Mam takie głupie pytanie ;] Jak moge kupić od kogoś gold packa w grze, jeżeli starter acc nie mają możliwości trade ?

Z tego co wiem, Gold Packa można kupić od brokera nawet jeżeli mamy starter account. Ten item rządzi się troszkę innymi prawami :P

Chcecie to sie bawcie na aionie od gf'a ... ja tam zmienilem na Aiona NA i jestem zadwolony ( normalny cd instancji , mozna trade'owac , mozna wszystko ... a w item shopie jakies pierdolki ) . Ping jest znosny ( w granicach 100 - 190 , bez zadnych programow trzecich do obnizania pingow :P )

Jak ma się granie za free w Aionie? Da się egzystować, czy widać realną różnicę pomiędzy płacącymi a graczami, którzy walczą bez item shopa?