L2 tnie się na siege, w Aden i na Talking Island Village. Zawsze i każdemu. W dwóch pierwszych przypadkach jest to wina ogromnej ilości graczy, a w ostatnim... TIV jest diabelnie źle zoptymalizowane.
Sterowania zmienić nie idzie, ale nie narzekam
L2 tnie się na siege, w Aden i na Talking Island Village. Zawsze i każdemu. W dwóch pierwszych przypadkach jest to wina ogromnej ilości graczy, a w ostatnim... TIV jest diabelnie źle zoptymalizowane.
Sterowania zmienić nie idzie, ale nie narzekam
Aion !!! Bardzo dobra gra, nie musisz nic wydawać kasy na grę, dobra fabuła, dużo Polaków, zapraszam na serwer Nexus/Noxus jakoś tak , < legion : Fenix Polska>
L2- wymierająca gra w której są same high lv z tego co słyszałem, pograłem chwile PUSTKA ... pozdro
Jeszcze w Aionie WASD
L2- myszka cie wita ...
Aion- tyle ludu że serwery pękają
@ l2 nie jest dla causolowych dzieci widać nawet po wypowiedzi powyższych "graczy"
sterowanie jak w każdej innej grze trzeba się do niego przyzwyczaić
niestety ncsoft z updajta na updejt robi go coraz bardziej prostym tzn gre l2 coraz bardziej wszystko jest na tacy
Też w tej chwili mam dylemat L2 czy Aion ponieważ nie gram w TeRe ponieważ moja ekipa wyjechała na miesiąc za granicę za pieniądzem. Np i zastanawiam się tak samo jak autor tego tematu co będzie ciekawsze i milej spędzę czas.
Ja (jak nietrudno się domyśleć) polecam L2.
Nawiązując do wypowiedzi skajlana96:
-Aion: jak nabijesz max lvl to po miesiącu znudzi ci się. Miałem na NCSoft konto, assasyn i templar max lvl (55 wtedy) full orange gear, najwyższa ranga PvP. Znudziło się po miesiącu gry na high lvl.
-L2: serwery Naia są zawsze normal (czyli 5k graczy +), często heavy, co chwila dochodzą nowi gracze, starzy robią boxy i suby więc grać jest zawsze z kim. Gram od 6 lat. W L2 możesz chodzić na strzałkach ale to dosyć irytuje.
Gralem kilka lat w l2...gram teraz w AIona i stwierdzam , ze Aion jest duzo lepszy pod wzgledem PVE jak i pvp
Czy jest możliwe żebym na serwerze NCSoftu miał lagi :? mowa o lineage 2 ofc.
Hmmm dziwią mnie te wypowiedzi typu "myszka wita" co za problem grać wsadem? Tak da się, ja jakoś grałem rano i chodziłem wsadem, ale strasznie irytuje to opóźnienie
Ciężko się zdecydować jedna i druga strona piszę o swoich grach bardzo pozytywnie. Ja osobiście grałem w l2 od C1 aż to teraz(w styczniu skończyłem z l2)ale na prywatnych serwerach i teraz mnie ciekawi czy boty l2net itp działają także na oficjalnych serwerach L2 jak tak to nie warto nawet tam zaglądać. Bo bot to bot i nie toleruję tego.
@Melidar
Teorytycznie możesz mieć lagi, bo serwery stoją w Ameryce. Praktycznie, to ani ja, ani żaden inny polak z którym miałem/mam przyjemność grać ich nie miał.
@Brejdak
Gracze używają strzałek i/lub WSAD'a do wyjść jak się zablokują. Myszka jest o wiele lepszym rozwiązaniem.
@Fujiwar
Teorytycznie nie, praktycznie tylko do 85lvl śladowe ilości botów są na IT, ale można je spokojnie zabić - zbijamy takiego delikwenta troche, po czym duży sukubus zabija go ze skilla.
Czy da się jakoś sprawdzić ping?
Bo Jeśli mam być szczery, to nie wiem, może to już tak jest, że zanim postać się ruszy po kliknięciu, to musi się jakby "rozpędzić"?
Skoro nie macie lagów, a ja jeszcze z żadną grą nie miałem problemu (więc neta mam dobrego) to raczej nie możliwe jest, żebym tylko ja je miał.
Da się jakoś sprawdzić, czy to lag, czy normalka?
Witam wszystkich!
Mam dylemat, w którą z tytułowych gier grać.
Proszę was o opinie, najlepiej uzasadnione.
Jest to gra w której mam zamiar zostać aż do premiery gw2 (to może jeszcze trochę potrwać).
Z góry dziękuję.
Pozdrawiam.