Aion vs Lineage2

Cóż do ekipy się nie dołącze bo lvl mam za duży ^^ ale jeżeli potrzebowalibyście pomocy np. w inście czy group q albo jakieś pytania piszcie na PM, nick macie pod avkiem.

Co do legionu jeżeli chcecie go założyć i będziecie mieć ekipe to polecam zrobić to w miarę szybko, żeby już od początku bić apki, zawsze skoczycie szybciej w rankingu.

Dobra, czyli którą frakcją gramy? Bo chciałbym juz zrobic postac.

Nie zrobisz teraz postaci,bo jest maintenance ;d

Serwer: Nexus

Frakcja: Elyos

Główne zapotrzebowania na klasy: spiritmaster, chanter [to tak w razie jakby ktoś nie wiedział kim grać] :P

Jednakże jest przerwa techniczna [jak w co każdy wtorek], mniej więcej do 13/14. (:

Siedząc i myśląc intensywnie chciał bym zakomunikować że jednak wybieram Clera.Co do Legionu to dziś planuje dobić 18 lvl.

Ok, otrzymałem już link do forum oraz namiary na TSa legionu w którym zaczniemy Naszą przygodę z Aionem. Przez najbliższe 15min będę wysyłał PMy do wszystkich znajdujących się na liście. Jeśli nie dostaniecie wiadomości do 13:00 to można zacząć na mnie krzyczeć. :D Osoby które nie znajdują się na liście a chciałyby z Nami zagrać proszę do mnie na PMa.

@edit://

Serwery już UPPPP.

PMy rozesłane [nie wysyłałem wiadomości do osób [z opublikowanej listy] które na początku brały udział w ankiecie a teraz głos usunęły].

Wiadomości na PM powysyłane, aby przyłączyć się do legionu należy zarejestrować się na forum oraz wejść na TSa. Z TSa Nas wyłapią i przyłączą, już mamy ofertę pomocy przy grupowych q, zawsze jakiś szybszy i większy exp. (:

@Bladek - Spamuj dalej, a ja dalej będę raportował, zobaczymy kto pierwszy nie wytrzyma.

@all - Nie odpowiadajcie na jego "inteligentne" wypociny. Jak dla mnie jest on 12 letnim dzieckiem bez wychowania. (:

Wbijac na tsa bo siedze od 2 godzin i tylko jedna osoba z was przyszla

Dało by rade żebym też zagrał? Grałem już kiedyś w aiona mialem tam 31 lvl na x1 wiec jakis minimalne pojecie mam chociaz dalej jestem poczatkujacy.Mam 16 lat wiec zastanawiam sie czy znajdzie sie jeszcze miejsce ^^, a pm nie dzialal bo juz full skrzynke masz ciasteczkowy chyba.

podaj nick

Jeszcze mnie w grze nie ma ;P,dopiero kończę uptade w aionie,będę wieczorkiem to pogadamy,możesz ts'a wysłać czy coś później łatwiej będzie się dogadać.Ok ja spadam na ten moment wbije później.

Chętnie z Wami zagrać lecz jest jeden problem mam 16 lat tu pojawaia się pytanie czy moge do Was dolonczyć?

Myślę że nie będzie problemu, ściągaj, instaluj, wchodź na TSa, graj. (:

ciastek podaj mu tsa i ogarnij ta ekipe cala chcialbym ich dzis badz jutro dodac i was troche podexpic

pw poszło

ludzie wbijacie to?

jak jest z tsem ?

jaki knal czy cos tam ;D?

Witam, ja także mogę dołączyć ale mniej więcej za 2 dni(muszę ogarnąć szkołę =D). Zamierzam zagrać w Aiona pierwszy raz więc miło jeśli ktoś obeznany planuje zacząć w okolicach czwartku/piątku.

Jeśli ktoś taki się znajdzie czekam na pw =P

Imię: Karol

Gra: Aion

Rasa: Elyos

Klasa: Gladiator/Spiritmaster

mamy tsa na pw wysle wam adres zaraz,nie ma sprawy karol

Chciałem pogratulować kilku osobom olewki i "pofatygowania się" aby dać jakiekolwiek info o tym że jednak NIE BĘDĄ grali z Nami w Aiona bo ... coś tam. Nie napisze że było fajnie bo nie było. Reszcie osób, które nadal chcą grać przypominam o jak najszybszym ściągnięciu gry oraz zgłoszeniu się do mnie Ciasteczkowy lub do Satanismus . Tak już zaczęliśmy grać, teraz jak najszybciej chcemy wbić po 45lv+ i zacząć nawalankę. :D