Czy mogłabym zagrać z Wami? Jeśli tak to prosiłabym o jakąś wiadomość na GG 37624854
Aion vs Lineage2
Imię: Piotrek
Gra: Aion
Rasa: Elyos/Daeva
Klasa: Ranger/Cleric/Spiritmaster
Jak jest szansa to potargowałbym się z kimś o Veterana. ;d
Też bym prosił o namiary na tego TS'a, gra się już ściąga.
Do wszystkich osób chętnych o wspólne granie.
Chciałem pogratulować kilku osobom olewki i "pofatygowania się" aby dać jakiekolwiek info o tym że jednak NIE BĘDĄ grali z Nami w Aiona bo ... coś tam. Nie napisze że było fajnie bo nie było. Reszcie osób, które nadal chcą grać przypominam o jak najszybszym ściągnięciu gry oraz zgłoszeniu się do mnie Ciasteczkowy lub do Satanismus . Tak już zaczęliśmy grać, teraz jak najszybciej chcemy wbić po 45lv+ i zacząć nawalankę.Myślę, że nie trzeba wiele tego tłumaczyć.
CiasteczkowyPotwor
Byś mógł mi jeszcze raz tą wiadomość z TS'em na PW wysłać ??
Odnawiam:)
Witam,
jako że w 4fun tytuły [brawl Busters, CS, S4, itp] jako tako można znaleźć ekipę, postanowiłem poruszyć temat dot. czegoś na dłużej, czegoś można by powiedzieć na lata. Szukam zdecydowanych osób mających czas i chęci na regularną grę [przynajmniej te 2h dziennie], osób dojrzałych [bez żadnych dziecinnych zagrywek i obrabiania komuś d*py za plecami]. W skrócie - tak jak być powinno żeby się nie znudziło ani nie było niesmacznie.
Do wyboru 2 gry, Aion [Gameforge EU] i Lineage 2 [innova EU]. Proponuję najbardziej zaawansowane serwery społecznie jednakże najbardziej świeże, czyli odpowiednio [A]nexus i [L2]core. W związku z tym ankieta [publiczna - głosy są widoczne dla każdego]. Głosują tylko osoby zainteresowane wspólnym graniem. Inicjatywę stworzenia grupy podejmuję ja dla gry z większą ilością głosów. Jeśli ktoś chce wykorzystać ankietę z tego tematu dla stworzenia teamu do gry która nie wygra, proszę bardzo. (: Do teamu mogą zgłaszać się wszyscy, zarówno osoby zaawansowane jak i początkujące, osoby młode jak i te trochę starsze [byleby dojrzałe intelektualnie], osoby posiadające postać [tutaj trzeba się liczyć z nudą zanim wszyscy nadgonią z lv] jak i te grające od początku [czyt. od "zera"].
Jeśli są jakieś niejasności zapraszam na PW, po czym post zostanie edytowany.
Gdy wybierzemy już grę, główna komunikacja to TS3 [wymagane, przynajmniej na podsłuchu] oraz forum.
Aby uzupełnić swój głos [niekonieczne, ale na pewno wzbudza większe zaufanie] - przykład [dla obu tytułów]:
Imię: Paweł
Gra: Aion/Lineage2
Rasa: Elyos/Dark Elf
Klasa: Chanter/Bladedancer
Info dodatkowe: Tak, zarówno Aion jak i Lineage 2 mają darmowego globala.
To, że ktoś ukończył 18 lat nie oznacza że jest dojrzały
[znam pewnego 12 latka który spokojnie przewyższa zachowaniem i intelektem "pełnoletnich" trolli z tego forum].