Aion vs Rift

Witam,

wiem, że istnieje już identyczny temat, ale nie znalazłem na wszystkie moje pytania w nim odpowiedzi, a ostatni post był 60 dni temu więc muszę założyć swój temat. Czyli tak:

1. Która gra ma lepsze pvp.

2. Która ma ciekawszy end game i zatrzyma mnie na dłużej.

3. Która ma ciekawsze levelowanie.

4. Która ma lepszy klimat.

5. Która ma lepsze raidy/dungi.

6. W której jest więcej Polaków/polskich gildii.

7. To pytanie najważniejsze - która ma większą popularność, bo nie chcę grać w MMO jak w single player.

Proszę jedynie o wypowiedzi osób, które grały w obydwie gry :>

Odpowiem tylko na 2 ostatnie pytania

6. Chyba oczywiste jest, że Aion skoro istnieje polski serwer

​7. Porównywalna moim zdaniem

Witam,wiem, że istnieje już identyczny temat, ale nie znalazłem na wszystkie moje pytania w nim odpowiedzi, a ostatni post był 60 dni temu więc muszę założyć swój temat. Czyli tak:1. Która gra ma lepsze pvp.2. Która ma ciekawszy end game i zatrzyma mnie na dłużej.3. Która ma ciekawsze levelowanie.4. Która ma lepszy klimat.5. Która ma lepsze raidy/dungi.6. W której jest więcej Polaków/polskich gildii.7. To pytanie najważniejsze - która ma większą popularność, bo nie chcę grać w MMO jak w single player.Proszę jedynie o wypowiedzi osób, które grały w obydwie gry :>

1. Aion

2. RIFT

3. RIFT

4. RIFT

5. RIFT

6. AION

7. Nie mam pojęcia.

RIFT to zdecydowanie najlepszy tytuł f2p.

1.Aion

2.Rift

3.Rift

4.Rift

5Rift

6Rift

7Rift

Nie bede zakladac nowego tematu ale nie znalazlem zbytnio oczywistej odpowiedzi. Jak to jest z dokupieniem dodatku? Grajac w sama podstawke bede odstawac od innych rozumiem. To jest jednorazowe kupienie czy chodzi o jakas premke cos ale GP w Aion.

A możecie podać serwer w Rifcie gdzie jest najwięcej polaków albo są jakieś ciekawe polskie gildie? Bo na polskim forum Rifta ostatni posty są z 2013 roku więc tam raczej nic nie znajdę.

Nie bede zakladac nowego tematu ale nie znalazlem zbytnio oczywistej odpowiedzi. Jak to jest z dokupieniem dodatku? Grajac w sama podstawke bede odstawac od innych rozumiem. To jest jednorazowe kupienie czy chodzi o jakas premke cos ale GP w Aion.

Wejdź sobie,np na keye.pl i tam w opisie masz podane co daje dokupienie tych dodatków.

Zapraszamy na gelidere (czy jak to sie tam pisze :D) do steel and magic. Ostatnio sam miałem taki dylemat która z tych gier wybrac i nie żałuje wyboru rifta. Żeby do gildi sie dostac to pisac musisz do: Talesni, Fastfudo, Villetta, Lordbeny, Gwynhbleid, Akallii. A jak chcesz poexpic ze mna (okolice 20-30 lvl) to nick AzuSenpai

Witam,

wiem, że istnieje już identyczny temat, ale nie znalazłem na wszystkie moje pytania w nim odpowiedzi, a ostatni post był 60 dni temu więc muszę założyć swój temat. Czyli tak:

1. Która gra ma lepsze pvp.

2. Która ma ciekawszy end game i zatrzyma mnie na dłużej.

3. Która ma ciekawsze levelowanie.

4. Która ma lepszy klimat.

5. Która ma lepsze raidy/dungi.

6. W której jest więcej Polaków/polskich gildii.

7. To pytanie najważniejsze - która ma większą popularność, bo nie chcę grać w MMO jak w single player.

Proszę jedynie o wypowiedzi osób, które grały w obydwie gry :>