Czy można kupić pakiet weteran???? Opłaca się wgl kupować premium????
Aion- Weteran i Złoty pakiet
1. Nie, ale kiedyś było tak, że jak kupiłeś gp w is to automatycznie dostawało się weterana, nie wiem jak jest teraz. 2. Jeśli chodzi ci o gp to tak, ale na ok. 40 lvlu, jest to jednorazowy wydatek (ok 20zł), potem dasz rade spokojnie nazbierać na kolejne za golda w grze.
Nie kupuj, bo bana dostaniesz.
Nie żartuję, zbanowali mi konto ponad tydzień temu, bo kupiłam u nich (nie od kogoś!) coinsy na zakup GP. Godzinę później dostałam zwrot pieniędzy na paypalu i bana na konto. Teraz wymieniam maile z różnymi oddziałami supportu ( a jakże, należy zrobić uczciwemu graczowi milion problemów i przekierować go do kolejnych "bardziej kompetentnych osób" podczas gdy boty i spammerzy biegają w ilościach hurtowych) i czekam na odbanowanie...
Z tego, co czytałam na forach inni też mieli problemy z banami po zakupach w aion shopie...
Teoria jest taka, że GP bardzo pomaga w grze i to już od samego początku a po wbiciu pewnego lvla (nie maksymalnego) podobno nie opłaca się grać. Praktyka jaka jest - widzisz wyżej. Miał to być mój pierwszy GP (wcześniej grałam w Aiona jakieś pół roku bez niego).
A czy opłaca się inwestować w GP od początku gry? Bo mi zależy na tym, by móc pisać na czacie, a tylko GP daje taką możliwość. Jednak nie chcę wydawać pieniędzy w błoto.
Kompletnie się nie opłaca, bo to strata dni gold packa. Opłaca się go mieć od jakoś 46 lvla.
dokładnie, gdzieś od ok 40 poziomu opłaca odpalić się pierwszego gp. Btw. do 40 nie musisz się jako tako komunikować, znajdź sobie gildie ts i tyle // no chyba, że cię stać by kupić potem kolejne gp i chcesz wydawać kasę/golda, bądź co bądź, na daremno.
Jest też możliwość zarobku Aion coinsow poprzez robienie ankiet itp. (sponsor pay) niestety leci to jak krew z nosa
a jeśli jakiś czas temu dostałem konto veteran to na dzień dzisiejdzy też taki będzie??nie logowałem sie bardzo długi czas...
Tak, status veterana jest na stałe, a kont nie kasują, więc będzie. Poza tym GP kosztuje 15-20zł, czyli 1-2 godziny w pracy. Naprawde masakryczny wydatek.
Z tym veteranem co się kiedyś dostawało to był bug i to po prostu losowi gracze dostawali po aktywacji gp, ponoć veteran ma wrócić ale na jakich zasadach to jeszcze nie określono, co do kupna GP przed 40 lvl to zależy od doświadczenia bo równie dobrze ten 40 można wbić 2-3 dni przy spokojnym graniu, więc za dużo się nie straci ale jeśli ktoś nie ma zamiaru nolifować to przed 40 nie ma większego sensu.
Czy można kupić pakiet weteran???? Opłaca się wgl kupować premium????