Aion :) Wpólna gra :)

Siemka mam małe 2 sprawy a mianowicie

1 Kto jest Lepszy W PVE Gunner czy cleric

2 jest Ktoś chętny do zagrania ze mną od zera w aion NA a jak nie to czy mógł bym kogoś prość o to żeby podał mi jakiś polski legion i serwer na których jest dużo polaków Strona mi obojętna czy asmo czy elyos choć nie mówie bardziej wole elyos :) z góry dzieki

1. Skłaniałbym się w stronę kleryka. Jednak napisz co rozumiesz przez PvE. Granie solo?

2. Trudno jest mi się wypowiadać. Jednak brałbym Siel. W tej wersji dużo ludzi siedzi na wspólnym serwerze FastTrack.

Jeszcze zerknij na to http://na.aiononline.com/en/about-aion/servers/

Pomoże zdecydować się na frakcję

na na ping jak skur... i w pvp nie wygrasz z takim pingiem;/

Nie przesadzaj z tym pingiem. Ja gram na NA Tiamat, i nie mam jakichś dużych lagów. Nawet jeżeli one by Ci przeszkadzały, wystarczy ściągnąć program WTFast, który zmniejsza ping w grze.

Co do tematu, 1) Gunner robi większy dmg, przez co szybciej wbija się lvl, aczkolwiek Kleryk lepiej radzi sobie z mocniejszymi mobami (named) za których dostaje się dużo więcej expa i lepszy drop.

2) Ogólnie nie ma zbyt wielu licznych polskich legionów, ale jeżeli by się postarać, to można taki stworzyć. Aktualnie jestem w jakimś małym legionie na Tiamacie, ale możliwe, że za jakiś czas stworzę swoją własną gildię. Jeśli jesteś zainteresowany to napisz mi prywatna wiadomosc na forum.

podczepiam się pod post :) planuję gre w Aiona od totalnego 0 czyli noob jakich mało ;p i takie pytanko, na jakim serwie można najłatwiej wystartować? (chodzi mi o ceny itemków, liczbę ludzi PL itp)

Wersja europejska od GameForge, serwer Barus. Około 3 miesięcy ma ten serwer jak się nie mylę. Naprawdę sporo niskich poziomów biega więc nie powinno być problemów z party.

lecz na EU jest goldpack i z tego co czytałem on strasznie dużo daje... więc wolę grać na serwach od ncsoftu gdzie w is są pierdułki

Up dokładnie ;)

również pykam na NA i nie mam żadnych problemów z pingiem :)

Rozumiem Was doskonale,ale zanim osiągniecie 60 poziom to na GoldPacka juz dawno zarobicie jak nie wczesniej. A później to już nie problem.

Swojego czasu zrobiłem porównanie wersji

http://aragmor.pl/2013/10/23/wielkie-porownanie-aion-eu-vs-aion-na/

Może się przydać

@ktostam

hmmm... lecz jeśli wersja starter blokuje nam trade, to jak kupić GP?

Blokada nie obejmuje GP więc spokojnie możesz kupić.

Zeby nie robić nowego tematu. Własnie ściągam Aiona NA i szukam ludzi do wspólnej gry od 0. Najlepiej jakby byl chociaż jeden doświadczony gracz :) Te 15lat i TS3.

szukam mentora na daily Q mam 23lvl gram na EU barus po stronie asmo nick Moondream

na Sielu gra duzo polakow :) tylko ze sa rozbici na rozne legiony ;x jak ktos chce spokojniejsza gre to mozna wybrac inne servery (mniejsza populacja ludzi) bo jak wiadomo na sielu co 2m spotyka sie 20 typa :D i glownie jest zerg vs zerg

btw. EW mozna sie dogadac i niech wszyscy zaczna na jednym serverze po tej samej stronie i zrobi sie PL legion

Gram na EU Barus. Mam 8lvl (zero pojecia o grze) szukam ludzi do gry, bardziej doświadczonych i mniej! Pisać wiadomości jak coś, załatwię tsa, no chyba, ze macie jakiegoś :) Nick w grze - Youngy . Jestem po stronie elly.

Siemka mam małe 2 sprawy a mianowicie

1 Kto jest Lepszy W PVE Gunner czy cleric

2 jest Ktoś chętny do zagrania ze mną od zera w aion NA a jak nie to czy mógł bym kogoś prość o to żeby podał mi jakiś polski legion i serwer na których jest dużo polaków Strona mi obojętna czy asmo czy elyos choć nie mówie bardziej wole elyos :) z góry dzieki