Cześć zaczynam przygodę z Aionem ale mam problem nie wiem jako klasę wybrać myśle nad gladiatorem a sorcerer.
Która z klas jest dobre na pvp i pve a także która na grę solo.
Cześć zaczynam przygodę z Aionem ale mam problem nie wiem jako klasę wybrać myśle nad gladiatorem a sorcerer.
ciekawa rozbierznosc klas (zazwyczaj jak ktos lubi grac magami to wojami nie i na odwrot ) obie klasy (tak jak wszystkie) wymagaja ogaru ale sa dobre we wszystkim. WEDLUG MNIE pvp to kwestia gustu (obie sa tak samo dobre), pve tez bo w druzynie kazda klasa jest potrzebna, a do gry solo to gladiator EDIT : zapomnialem napisac dlaczego glad, a no dlatego ze jest wojem, ma wiecej hp i trudniej go zabic niz maga (chociaz na upartego magiem tez mozna solowac tzn. caly czas stun slow i cofanie sie ale glad lepszy bo wbija sie w grupe wrogow i robi rzeznie
)
Najlepszy do solo gry jest spiritmaster (pety, duży dmg) i chanter (mały dmg ale za to ma buffy bardzo ułatwiające questowanie). Gladiator też niczego sobie, ale według mnie trochę nudnawy, w przeciwieństwie do spiritmastera, którym musisz odpowiednio dobierać skille (DoTy, stuny, freezy).