Aion

Dla tych co mają wątpliwości co do Aiona <3 niech go pobiorą , gram dzień ale nie nudzi się ani nic. Szczerze go polecam , Community spokojny , ogarnięty , muzyka idealnie wpasowała się w otoczenie... MMM pobierajcie :P powiem jeszcze 1. Wow przy tym cuchnie.

Po pierwsze zły dział ,a po drugie trochę to nie na miejscu oceniać grę po jednym dniu gry?!

Hmm ale wow jest znacznie bardziej rozwinięty .Może tego nie znalazłem w Aionie (nie byłem weteranem tej gry) ale profesji tylu ile jest w wowie to ze świecą szukać.

2 strony konfliktu wow=aion

ilość klas wow

ilość ras wow

skille też wygrywa wow ;]

Ale aion ma duuuży plus którym mi sie wydaje jest dynamika , być może się mylę :)

Po pierwszym dniu też tak oceniałem Aiona. Wbiłem 25 lvl nuda, kosz.

Po 1 dniu gry mam 30lvl ;) i kolegę który powiedział o nim wszystko , więc oceniać mogę

ilość klas wow

WoW

Shaman

Rogue

Mage

Warlock

Paladin

Warrior

Priest

Hunter

Death Knight

Aion :

Cleric

Priest

Caster

Mage

Sorcerrer

Warlock czy jakos tak

Gladiator

Templar

Assassin

Hunter

więc ?

Jeszcze druid w wowie jest

zly dzial po za tym zgadzam sie z odpowiedzia po wyzej. jak mozna oceniac serwer po 1 dniu grania w dodatku pewnie na serwerze gdzie raty sa wysokie

po za tym po co porownujesz klasy wowa i aiona co ma do rzeczy ile klas jest tu a ile tu. obydwie gry sa fajne i proste ze fan aiona powie ze aion najlepszy a wow suck i odwrotnie.

ps. zly dzial wogole.

Dla tych co mają wątpliwości co do Aiona <3 niech go pobiorą , gram dzień ale nie nudzi się ani nic. Szczerze go polecam , Community spokojny , ogarnięty , muzyka idealnie wpasowała się w otoczenie... MMM pobierajcie :P powiem jeszcze 1. Wow przy tym cuchnie.