Dla tych co mają wątpliwości co do Aiona niech go pobiorą , gram dzień ale nie nudzi się ani nic. Szczerze go polecam , Community spokojny , ogarnięty , muzyka idealnie wpasowała się w otoczenie... MMM pobierajcie
powiem jeszcze 1. Wow przy tym cuchnie.
Aion
Po pierwsze zły dział ,a po drugie trochę to nie na miejscu oceniać grę po jednym dniu gry?!
Hmm ale wow jest znacznie bardziej rozwinięty .Może tego nie znalazłem w Aionie (nie byłem weteranem tej gry) ale profesji tylu ile jest w wowie to ze świecą szukać.
2 strony konfliktu wow=aion
ilość klas wow
ilość ras wow
skille też wygrywa wow ;]
Ale aion ma duuuży plus którym mi sie wydaje jest dynamika , być może się mylę
Po pierwszym dniu też tak oceniałem Aiona. Wbiłem 25 lvl nuda, kosz.
Po 1 dniu gry mam 30lvl i kolegę który powiedział o nim wszystko , więc oceniać mogę
ilość klas wow
WoW
Shaman
Rogue
Mage
Warlock
Paladin
Warrior
Priest
Hunter
Death Knight
Aion :
Cleric
Priest
Caster
Mage
Sorcerrer
Warlock czy jakos tak
Gladiator
Templar
Assassin
Hunter
więc ?
Jeszcze druid w wowie jest
zly dzial po za tym zgadzam sie z odpowiedzia po wyzej. jak mozna oceniac serwer po 1 dniu grania w dodatku pewnie na serwerze gdzie raty sa wysokie
po za tym po co porownujesz klasy wowa i aiona co ma do rzeczy ile klas jest tu a ile tu. obydwie gry sa fajne i proste ze fan aiona powie ze aion najlepszy a wow suck i odwrotnie.
ps. zly dzial wogole.
Dla tych co mają wątpliwości co do Aiona niech go pobiorą , gram dzień ale nie nudzi się ani nic. Szczerze go polecam , Community spokojny , ogarnięty , muzyka idealnie wpasowała się w otoczenie... MMM pobierajcie
powiem jeszcze 1. Wow przy tym cuchnie.