Witam wszytkich Od dziś gram w Aiona na prywatnym serverze Infinity!
Szukam grupy ludzi Która z chęcią ze mną zagra
Gra z innymi jest łatwiejsza i przyjemnijesza. Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam .
Gra z innymi jest łatwiejsza i przyjemnijesza. Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam .
1. Tematy tego typu już były.
2. Może podasz na jakim serwie?
3. Kim grasz?
Ja z chęcią zagram jak pobiorę grę i założę konto to dam znać
1-Tematy tego typu są z ubiegłego miesiąca (dlatego stworzyłem ten)
2- "Witam wszytkich Od dziś gram w Aiona na prywatnym serverze Infinity!" Czytanko ze zrozumieniem
3- Jak narazie sprawdzam clera lecz nie jeste pewny .
2- "Witam wszytkich Od dziś gram w Aiona na prywatnym serverze Infinity!" Czytanko ze zrozumieniem
Jakbyś nie wiedział, Infinite ma 3 serwery: Wrath, Pride i Greed. Pytam się na którym z nich.
A to przepraszam server Pride . Wyszło że jednak ja nie potrafię ze zrozumieniem czytać ;p
Mam problem z włączeniem aiona.Zrobiłem wszystko tak jak pisało na http://infiniteaion.com/ lecz kiedy grę włączam przez IALauncher.exe to wybija mi aiona z błędem "Could not access crysystem.dll".Gra dostaje crasha przy logo ncsoft.Jakieś pomysły?
Dajesz repair gry z okna NCSoft Launchera.
Próbowałem.Teraz pobieram od nowa aiona.Może to pomoże...Dodam,że mam najnowszy DirectX,Net framework,stery i żadnego firewalla.
A ja mam Norton 360 5.0 i chodzi