Aion

Aion czy ona polega tylko na zabijaniu mobow czy co ... bo siedze wbijam 7 lvl i cały czas to samo co tam was takiego wciaga?

Polega na questowaniu. Prawdziwa gra rozpoczyna się na min. 40 lvlu

Faktycznie zagwozdka.

not-sure-if-trolling-or-just-stupid.jpg

Jak oni śmieli Ci kazać robić questy i zabijać potworki w MMORPG!

Ostatnio sporo tematów pojawiło się o Aionie i sam myślę, czy może by pograć. W takim razie mam pytania:

-Czy w tej grze są cut scenki w czasie wykonywania głównej linii fabularnej?

-Czy jest jakaś postać co potrafi przywoływać summony/miniony?

-Czy są jakieś powietrzne bitwy jak to ma miejsce w Allods?

-Czy można zdobyć przewagę nad przeciwnikiem biegając i skakając?

-Co ile poziomów jest nowy ekwipunek?

Jeśli na większość pytań odpowiedź będzie twierdząca, to raczej się skuszę :) Być może inne pytania się jeszcze ode mnie pojawią.

-Tak

-Spiritmaster

-Można latać.

-Tak, prócz typowego kitowania, dostajemy bonusy w zależności w którą stronę sie poruszamy.

-Różnie

omg! 7 lvl?! jak ty to robisz!

mod_ico.png
Chcesz warna za trollowanie? -Revolutio

Po co ten trolling cepie?

Chłop wchodzi na forum żeby zadać pytanie, jeśli nie masz nic mądrego do dodania panie Filhaln to idź trollować dalej na samosie.

Przyjemność z gry zaczynasz czerpać dopiero w lokacjach, gdzie duelle są allowed i możesz bić typów na pojedynkach którzy kozaczą bo mają 1 lvl więcej a Ty ich ciach ciach i do piachu ;) Od 10 lvl'a robi się ciekawiej, możliwość latania, ogarniasz skróty, teleporty itd. szybko robisz questy i przyjemnie się zdobywa te doświadczenie.

kk to lece popykac i zobacze a gladiator dobry hero na poczatek?

Gladiator jest postacia najbardziej zrownowazona w pve.Nie ma ani najwiecej hp ani najwiecej dmg ale ma je zrownowazone.Templar ma mniej dmg za to wiecej hp.Hero dobry bo stosunkowo szybko sie nim expi a templarem najwolniej z gry wiem bo mialem templara kiedys.Teraz Glad^^

A jaka bron nosic dla gladiatora

Poszukaj sobie buildów w necie.

Aion czy ona polega tylko na zabijaniu mobow czy co ... bo siedze wbijam 7 lvl i cały czas to samo co tam was takiego wciaga?