Aion czy ona polega tylko na zabijaniu mobow czy co ... bo siedze wbijam 7 lvl i cały czas to samo co tam was takiego wciaga?
Aion
Polega na questowaniu. Prawdziwa gra rozpoczyna się na min. 40 lvlu
Faktycznie zagwozdka.
Jak oni śmieli Ci kazać robić questy i zabijać potworki w MMORPG!
Ostatnio sporo tematów pojawiło się o Aionie i sam myślę, czy może by pograć. W takim razie mam pytania:
-Czy w tej grze są cut scenki w czasie wykonywania głównej linii fabularnej?
-Czy jest jakaś postać co potrafi przywoływać summony/miniony?
-Czy są jakieś powietrzne bitwy jak to ma miejsce w Allods?
-Czy można zdobyć przewagę nad przeciwnikiem biegając i skakając?
-Co ile poziomów jest nowy ekwipunek?
Jeśli na większość pytań odpowiedź będzie twierdząca, to raczej się skuszę Być może inne pytania się jeszcze ode mnie pojawią.
-Tak
-Spiritmaster
-Można latać.
-Tak, prócz typowego kitowania, dostajemy bonusy w zależności w którą stronę sie poruszamy.
-Różnie
omg! 7 lvl?! jak ty to robisz!

Po co ten trolling cepie?
Chłop wchodzi na forum żeby zadać pytanie, jeśli nie masz nic mądrego do dodania panie Filhaln to idź trollować dalej na samosie.
Przyjemność z gry zaczynasz czerpać dopiero w lokacjach, gdzie duelle są allowed i możesz bić typów na pojedynkach którzy kozaczą bo mają 1 lvl więcej a Ty ich ciach ciach i do piachu Od 10 lvl'a robi się ciekawiej, możliwość latania, ogarniasz skróty, teleporty itd. szybko robisz questy i przyjemnie się zdobywa te doświadczenie.
kk to lece popykac i zobacze a gladiator dobry hero na poczatek?
Gladiator jest postacia najbardziej zrownowazona w pve.Nie ma ani najwiecej hp ani najwiecej dmg ale ma je zrownowazone.Templar ma mniej dmg za to wiecej hp.Hero dobry bo stosunkowo szybko sie nim expi a templarem najwolniej z gry wiem bo mialem templara kiedys.Teraz Glad^^
A jaka bron nosic dla gladiatora
Poszukaj sobie buildów w necie.
Aion czy ona polega tylko na zabijaniu mobow czy co ... bo siedze wbijam 7 lvl i cały czas to samo co tam was takiego wciaga?