Aion ^^

Siemanko mam do was pytanko ^^. Zaczynam dopiero grać w Aiona miałem przyjemność grać podczas CBT ale nie miałem czasu i dopiłem 6 lvl tera mam 8 i ciekawi mnie jedna sprawa a mianowicie skrzydła ;) Chodzi mi o to na którym lvl są questy na skrzydła i słyszałem że pierwsze skrzydła są od 10 lvla i nie są idealne czyli nie można na nich latać gdzie się żywnie podoba tylko można na nich zlatywać T.T

d^.^b

W niektórych rejonach możesz latać w niektórych tylko szybowac :)

Tyczy się wszystkich skrzydeł.

To możecie mi powiedzieć w jakich strefach mogę latać albo chociaż gdzie one są ? ;)

Latać możesz w każdym mieście a szybować poza :P

Jak wklepiesz 25lvl i wykonasz odpowiednie questy to uzyskasz możliwość wejścia do Abyss.

W Abyss możesz latać gdzie chcesz i spotykają się tam 3 rasy(Asmo,Ely i Balaurowie) tam głównie panuje pvp ale i exp się znajdzie.

Thx za wszystko ^^ już załapałem o co chodzi ze skrzydełkami (jeszcze w google poczytałem) ;)

Thx za wszystko ^^ już załapałem o co chodzi ze skrzydełkami (jeszcze w google poczytałem)

Temat zamykam.

Siemanko mam do was pytanko ^^. Zaczynam dopiero grać w Aiona miałem przyjemność grać podczas CBT ale nie miałem czasu i dopiłem 6 lvl tera mam 8 i ciekawi mnie jedna sprawa a mianowicie skrzydła ;) Chodzi mi o to na którym lvl są questy na skrzydła i słyszałem że pierwsze skrzydła są od 10 lvla i nie są idealne czyli nie można na nich latać gdzie się żywnie podoba tylko można na nich zlatywać T.T

d^.^b