Na którym serwerze gra najwięcej Polaków? Który jest najlepszy? Który ma fajną atmosferę? Najbardziej zaludniony serwer to?
Aion
Już chyba czwarty identyczny temat.
Najwięcej polaków - Nexus, Spatalos, Anuhart
Zaludnienie - Nexus, Anuhart
Fajna atmosfera... każdy?
Co do ,,który jest najlepszy,, dla początkującego zdecydowanie - Anuhart.
A nie Nexus? Ten był chyba nowy, więc gracze na nim najmniej "wygerowani".
Anuhart jest trochę młodszy niż Nexus, no i więcej początkujących tam gra. A ,,wygenerowani,, gracze są niestety wszędzie ^^.
Teraz coś mi świta, oni dodali 2 serwery na f2p, prawda? My bad. Co do "ekwipunku" to faktycznie, niektórzy nieźle maniaczą. Wracając do tematu- Jakub pytałeś się o atmosferę, wg mnie to nie tyle kwestia serwera na którym grasz a legionu w jakim jesteś, szukaj dużych społeczności, żebyś miał z kim engameować.
Co do fajnej atmosfery no to chyba trzeba omijać FR i DE, co nie?
(Urtem, Suthran, Calindi, Vehalla, Balder, Thor, Kromede)
nexus
nexus
Przecież ty bana dostałeś ;o
Ja gram zazwyczaj u dobrych bo złymi grają "mroczne" dzieci neo
Przecież ty bana dostałeś ;o
jaki offtop....
Nie grałem miecha w aiona i powiem ci tyle ze za 1 serwie Eu gra dużo ludzi , najwięcej... na Nexusie nie graj bo niemiecki i szwabów pełno.
mam tam 55 clerica więc jak pobiorę i będziesz tam grał Asmodianami to cię do Ekipy Remontowej dodam
Nexus nie jest niemiecki.
Najwięcej ludzi gra na: (malejąco)
Anuhart > Nexus > Spatalos > Perento > Telemachus
wiem bo gram na Anuharcie sam.
Po 2 z tego co wiem to kiedyś pisało Nexus [DE] ...I teraz powinno , chyba że usunęli .
Na którym serwerze gra najwięcej Polaków? Który jest najlepszy? Który ma fajną atmosferę? Najbardziej zaludniony serwer to?