Aion

Na którym serwerze gra najwięcej Polaków? Który jest najlepszy? Który ma fajną atmosferę? Najbardziej zaludniony serwer to?

Już chyba czwarty identyczny temat.

Najwięcej polaków - Nexus, Spatalos, Anuhart

Zaludnienie - Nexus, Anuhart

Fajna atmosfera... każdy?

Co do ,,który jest najlepszy,, dla początkującego zdecydowanie - Anuhart.

A nie Nexus? Ten był chyba nowy, więc gracze na nim najmniej "wygerowani".

Anuhart jest trochę młodszy niż Nexus, no i więcej początkujących tam gra. A ,,wygenerowani,, gracze są niestety wszędzie ^^.

Teraz coś mi świta, oni dodali 2 serwery na f2p, prawda? My bad. Co do "ekwipunku" to faktycznie, niektórzy nieźle maniaczą. Wracając do tematu- Jakub pytałeś się o atmosferę, wg mnie to nie tyle kwestia serwera na którym grasz a legionu w jakim jesteś, szukaj dużych społeczności, żebyś miał z kim engameować.

Co do fajnej atmosfery no to chyba trzeba omijać FR i DE, co nie? :P

(Urtem, Suthran, Calindi, Vehalla, Balder, Thor, Kromede)

nexus

nexus

Przecież ty bana dostałeś ;o

Ja gram zazwyczaj u dobrych bo złymi grają "mroczne" dzieci neo :D

Przecież ty bana dostałeś ;o

jaki offtop....

Nie grałem miecha w aiona i powiem ci tyle ze za 1 serwie Eu gra dużo ludzi , najwięcej... :) na Nexusie nie graj bo niemiecki i szwabów pełno.

mam tam 55 clerica więc jak pobiorę i będziesz tam grał Asmodianami to cię do Ekipy Remontowej dodam

Nexus nie jest niemiecki.

Najwięcej ludzi gra na: (malejąco)

Anuhart > Nexus > Spatalos > Perento > Telemachus

wiem bo gram na Anuharcie sam.

Po 2 z tego co wiem to kiedyś pisało Nexus [DE] ...I teraz powinno , chyba że usunęli . :3

Na którym serwerze gra najwięcej Polaków? Który jest najlepszy? Który ma fajną atmosferę? Najbardziej zaludniony serwer to?