Witam mam pytanko odnosnie Aiona czy na takim sprzecie pojdzie ta gra?
Karta Graficzna Anti firepro v4800
Procesor Intel[R] Xeon[R] Cpu W3520 2.67Ghz [4Cpus]. 2.7 Ghz
4GB Ramy
4GB Ramy
Pójdzie ale nie graj na wersji NA tylko EU, i nie graj sinem Ogólnie da radę
Witam, dla wszystkich nowych którzy planują powrot od wczoraj gameforge dodał mały bonus w postaci nowych itemkow, scrolli do expa, oraz cukierkow z boostami, npc znajduje się w głównym mieście po uzyskaniu 10 lvl
Na początkowej lokacji w Poecie również stoją NPC (różowe strzałeczki nad głowami)
To Moze ktos chcial by ze mna zagrac od nowa? dzis bym pobral Aiona a Jutro zaczal gre po pracy ktos chetny?
Mój ziomek dopiero zaczyna właśnie robi postać pisz do mnie na w grze nick Adartaer
To Moze ktos chcial by ze mna zagrac od nowa? dzis bym pobral Aiona a Jutro zaczal gre po pracy ktos chetny?
Tylko weź strone asmo bo po tej stronie gra Adartaer i pewnie jego ziomek również
Tylko weź strone asmo bo po tej stronie gra Adartaer i pewnie jego ziomek również
Sry zapomniałem dodać, a Ty Fred po której grasz?
Witam mam pytanko odnosnie Aiona czy na takim sprzecie pojdzie ta gra? Karta Graficzna Anti firepro v4800 Procesor Intel[R] Xeon[R] Cpu W3520 2.67Ghz [4Cpus]. 2.7 Ghz 4GB Ramy
Kiedyś z ciekawości na laptopie na Intelu HD4000 odpaliłem i na nisko-średnich w 1080p gra całkiem znośnie jak na Aiona działała, więc bym się nie obawiał.
Jakby co to zacząłem na Hellionie (EU), po stronie Elyos Vaylence w grze i na steam.
Sry zapomniałem dodać, a Ty Fred po której grasz?
Też asmo, smigam rangerem, zastanawiam się tylko czy jest dobry bo strasznie mało ich lata, bardziej widać strzelców
Jest bardzo dobry, tylko jest ciężki w ogarnięciu. Dlatego ludzie wybierają łatwiejszego w ograniu Gunner'a. Tak samo Glad i Tech dwie podobne klasy Tank/AoE Dps Glad trudniejszy do ogarnięcia tech łatwiejszy. A Bard to już w ogóle klasa dla dzieci bez rąk xD
Też asmo, smigam rangerem, zastanawiam się tylko czy jest dobry bo strasznie mało ich lata, bardziej widać strzelców
Powiem wprost i szczerze, wszyscy rangerzy jakich znam bardzo narzekają na obecną sytuację, jak maja taką możliwość to zmieniają na coś innego. Ranger jest nawet spoko na 1na1, w grupowym pt jest jednym z 1 targetów, mało wytrzymały, jeden błąd i rangera nie ma.
4GB Ramy