Czy ta gra jeszcze żyje ? Jak tak to na jakim serwerze opłaca się grać? Grałem dwa lata temu a teraz chciałbym wrócić tylko nie wiem czy jest do czego... Ale zgodzicie sie ze mna ze nie ma drugiej takiej gry co nie ? Chyba ze sie myle to podajcie tytuł.
AirRivals/AceOnline
nie ma takiej innej gry i z tego co sie orientuje gra nie zyje, lata swietnosci tej gry to 6-3 lata temu teraz to niestety ludzie poznali się na GF i omijaja szerokim łukiem, na PLu powiedzmy że na MSach jest MOZE 70 osob i jakaś tam walka jest, tak to jest jakiś priv jednak niestety nie jestem w stanie podać nazwy bo zapomniałem a trudno go wyszukać i tam ludzi jest wiecej jednak serwer polega tylko na tym by wybonować itemy i isc sie bić gdzie sama walka jest mało wyrownana. Czasy gdzie ta gra była grindownikiem uciekły i nie wroca już nigdy. Osobiście grałem w ta gre w czasach jej najwiekszego zainteresowania i wspominam te 3 lata grania w AR bardzo dobrze i z szacunku dla znajomych oraz samej gry nie mam zamiaru do niej wracac i patrzec co się z ta produkcja stało.
Czy ta gra jeszcze żyje ? Jak tak to na jakim serwerze opłaca się grać? Grałem dwa lata temu a teraz chciałbym wrócić tylko nie wiem czy jest do czego... Ale zgodzicie sie ze mna ze nie ma drugiej takiej gry co nie ? Chyba ze sie myle to podajcie tytuł.