Zapraszam na najlepszy OTS 7.6 !
- Serwer dedykowany
- Exp rate: 3x
- Własna mapa!
- Sporo questów i expowisk, które jeszcze nie zostały odkryte!
- Zakaz używania programów ułatwiających grę!
- PvP od 1 Lvla
- Train monki (Tylko na Mainie)
- Zbalansowane profesje
- Nowe czary
- Nowe potworki
- Darmowy PACC
- Knight i Paladyn mają zwiększony fast attack
- Frag trwa 3h (musisz być zalogowany)
- RS - 3 Fragi
Z mojej strony mogę powiedzieć, że to najlepszy OTS 7.6 jaki istnieje i kilka przydatnych informacji jakbyście zaczynali grać;
- Zaczynacie od 1 lvla na rooku i możecie z niego wyjść na 10 lvlu
- Profesję wyglądają +/- tak: ED - PVP / MS - EXP / EK - EXP/PVP (takie 50/50) / RP - ???
- Na serwerze istnieją rare itemy (Sprite Wand, Soft Boots, Lich Staff, Dragon Scale Helmet i inne 3 itemki z tego questu). DSH lub 1 z tych 3 itemków można zdobyć z questa na 250 lvl tzw. Hell.
- Sprite Wand i Soft Bootsy będą dostępne z questu i jest jakaś tam szansa, że będą wprowadzone do item shopu, ale sama administracja chce tego uniknąć.
- Na Softy podobno jest quest, ale podobno jest bardzo ciężki i dopiero od 300 lvl. Administracja wspomniała coś na forum, że mają zmniejszyć trudność tego questa, ale nie wiadomo do końca co i jak.
- EK, ED oraz MS na serwerze grają Broń + Łuk, w ten sposób potworek dostaje 2x obrażenia z łuku (najczęściej burst arrowy) i z broni jaką masz w drugiej ręce. RP też tak gra, ale dopiero jak będzie miał Sprite Wanda.
To wszystko, jakby były jakieś pytania to śmiało pisać Poniżej filmik z ostatniego update. Tak jak wcześniej pisałem - jest sporo miejsc do odkrycia (np. quest na Softy).