AkademickiOTS - Tibia

logo.png

Zapraszam na najlepszy OTS 7.6 !

http://ots76.com/

• Serwer dedykowany
  • Exp rate: 3x
  • Własna mapa!
  • Sporo questów i expowisk, które jeszcze nie zostały odkryte!
  • Zakaz używania programów ułatwiających grę!
  • PvP od 1 Lvla
  • Train monki (Tylko na Mainie)
  • Zbalansowane profesje
  • Nowe czary
  • Nowe potworki
  • Darmowy PACC
  • Knight i Paladyn mają zwiększony fast attack
  • Frag trwa 3h (musisz być zalogowany)
  • RS - 3 Fragi

Z mojej strony mogę powiedzieć, że to najlepszy OTS 7.6 jaki istnieje i kilka przydatnych informacji jakbyście zaczynali grać;

• Zaczynacie od 1 lvla na rooku i możecie z niego wyjść na 10 lvlu
  • Profesję wyglądają +/- tak: ED - PVP / MS - EXP / EK - EXP/PVP (takie 50/50) / RP - ???
  • Na serwerze istnieją rare itemy (Sprite Wand, Soft Boots, Lich Staff, Dragon Scale Helmet i inne 3 itemki z tego questu). DSH lub 1 z tych 3 itemków można zdobyć z questa na 250 lvl tzw. Hell.
  • Sprite Wand i Soft Bootsy będą dostępne z questu i jest jakaś tam szansa, że będą wprowadzone do item shopu, ale sama administracja chce tego uniknąć.
  • Na Softy podobno jest quest, ale podobno jest bardzo ciężki i dopiero od 300 lvl. Administracja wspomniała coś na forum, że mają zmniejszyć trudność tego questa, ale nie wiadomo do końca co i jak.
  • EK, ED oraz MS na serwerze grają Broń + Łuk, w ten sposób potworek dostaje 2x obrażenia z łuku (najczęściej burst arrowy) i z broni jaką masz w drugiej ręce. RP też tak gra, ale dopiero jak będzie miał Sprite Wanda.

To wszystko, jakby były jakieś pytania to śmiało pisać ;) Poniżej filmik z ostatniego update. Tak jak wcześniej pisałem - jest sporo miejsc do odkrycia (np. quest na Softy).

To ten sam stary Akademicki OTS? xD

Ile on już ma lat? PepeGood

To ten sam stary Akademicki OTS? xD

Ile on już ma lat? 

Tak to ten sam stary Akademicki OTS :) Wróciła prawie cała stara ekipa wraz z Tutorami.

Z 10 będzie chyba już :P

#F5

#Refresz

logo.png

Zapraszam na najlepszy OTS 7.6 !

http://ots76.com/

• Serwer dedykowany
  • Exp rate: 3x
  • Własna mapa!
  • Sporo questów i expowisk, które jeszcze nie zostały odkryte!
  • Zakaz używania programów ułatwiających grę!
  • PvP od 1 Lvla
  • Train monki (Tylko na Mainie)
  • Zbalansowane profesje
  • Nowe czary
  • Nowe potworki
  • Darmowy PACC
  • Knight i Paladyn mają zwiększony fast attack
  • Frag trwa 3h (musisz być zalogowany)
  • RS - 3 Fragi

Z mojej strony mogę powiedzieć, że to najlepszy OTS 7.6 jaki istnieje i kilka przydatnych informacji jakbyście zaczynali grać;

• Zaczynacie od 1 lvla na rooku i możecie z niego wyjść na 10 lvlu
  • Profesję wyglądają +/- tak: ED - PVP / MS - EXP / EK - EXP/PVP (takie 50/50) / RP - ???
  • Na serwerze istnieją rare itemy (Sprite Wand, Soft Boots, Lich Staff, Dragon Scale Helmet i inne 3 itemki z tego questu). DSH lub 1 z tych 3 itemków można zdobyć z questa na 250 lvl tzw. Hell.
  • Sprite Wand i Soft Bootsy będą dostępne z questu i jest jakaś tam szansa, że będą wprowadzone do item shopu, ale sama administracja chce tego uniknąć.
  • Na Softy podobno jest quest, ale podobno jest bardzo ciężki i dopiero od 300 lvl. Administracja wspomniała coś na forum, że mają zmniejszyć trudność tego questa, ale nie wiadomo do końca co i jak.
  • EK, ED oraz MS na serwerze grają Broń + Łuk, w ten sposób potworek dostaje 2x obrażenia z łuku (najczęściej burst arrowy) i z broni jaką masz w drugiej ręce. RP też tak gra, ale dopiero jak będzie miał Sprite Wanda.

To wszystko, jakby były jakieś pytania to śmiało pisać ;) Poniżej filmik z ostatniego update. Tak jak wcześniej pisałem - jest sporo miejsc do odkrycia (np. quest na Softy).