Aka'Mogosh my Friends

Nyzed. Tak to mój nick ''Nyzed'', ale nie o tym mowa ;D. Witam wszystkich forumowiczów, spamerów, trollów itd. Sądzę, że nie opuszczę tego forum po ''5'' postach ;D.

No jasne że nie opuścisz po 5 tylko po min. 20 :D A tak serio to witamy witamy :)

Welcome in hell:) Miłego pisania.

Witamy nowego :)

A ja również witam Cię :D

Witamy.

Piolczu bedzie mial kolege :D

@Edit przepraszam bardzo Piolczu, zle napisalem Twoj nick :(

Aka'Magosh! :lol:

@Up: spoko :)

Aveee

Aloha

No, po 5 to na pewno nie, bo Szukam MMO jest od 20 :P

Po 5 nie .. dział Szukam MMO jest od 20 ;] Siema ;p

Po 5 (sekundach, minutach, godzinach, dniach, miesiącach, latach, Wiekach) będziesz i tak miał dość .... Bahhh ... Witam Cię!! Śmigam na łyżwach a ty ? ...

Witamy na forum! Jeszcze 19 postów ci zostało do napisania:D

@Up: :lol:

Jeszcze tylko 18 ;D.

Siemka

Witam :)

@Naxx

Masz za***isty sposób wbijania postów, odświeżać każdy temat z przywitaniem i witać członków, którzy są na tym forum dłużej niż ty... Już się nie mogę doczekać przeczytania twojego kolejnego, kretyńsko-debilnego tematu w "Szukam MMO", gdzie pewnie jak większość ludzi twojego pokroju napiszesz: "Szukam my my o er pe gie, które ma grafike 3D :DD: :DD:"

P.S

Też chciałbym, żeby moderatorzy coś z tym robili, widzicie a nie działacie, na prawdę chcecie takich ludzi na forum ? Jestem za zbanowaniem go, nikt nie będzie żałował :P

Elo! (genialny pomysł xD)

Zrobię offtop, bo nie wytrzymam. Naxx to kolejny gościu, który chce sobie nabić posty i zapewne założyć temat w ,,Szukam MMO", po którym opuści forum. Jednym ,,Siemka" w każdym ,,Przedstaw się" możesz se wsadzić w d*pę. Wzywam moderatorów do działania! Gdy już zrobicie z nim porządek, możecie usunąć w dodatku i mój post.

Witam na forum^^ Życzę miłego pobytu.

warn_ico.png
Archeologia. - Cree

@up o widzę, że mamy archeologa...

Błagam, to już chyba 3 temat dziś, który odkopujesz i wbijasz posty. Apeluję do moderatorów o "zwrócenie uwagi" na takich userów.